Vadim Tudor: „Doctorul mi-a spus că inima lui Adrian este «pulbere»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vadim Tudor
Vadim Tudor

Vadim Tudora vorbit, într-o conferinţă de presă, despre moartea lui Adrian Păunescu, pe care îl considera fratele lui.

Preşedintele Partidului România Mare a comparat moartea lui Păunescu cu cea a tatălui său şi a spus că doctorii doreau de mult să abandoneze lupta pentru salvarea poetului.

CITIŢI ŞI:

Adrian Păunescu a vrut să introducă sportul minţii în şcoli: o sfidare la adresa imoralităţi (FOTO)

Eugen Negoiţă, cel mai mare fan al maestrului Adrian Păunescu

Adrian Păunescu a recitat prima oară „La adio!“, la Braşov, la 1 ianuarie 1983 / VIDEO

Citeşte primele versuri în memoria lui Adrian Păunescu. Lasă şi tu un mesaj!

„Sincer să fiu, pierdusem speranţele după ce am vorbit cu doctorul Brădişteanu. L-am intrebat care este situaţia fratelui meu Adrian Păunescu, pentru că nu imi mai răspundea la telefon. Mi-a spus să nu mai intreb, pentru că lupta este terminată şi vroiau să abandoneze lupta. Adrian Păunescu a murit la Floreasca, unde a murit şi tatăl meu. Doctorul mi-a spus că inima lui Adrian este «pulbere», şi asta nu din cauza diabetului. Nenorocita de politică ne-a ruinat sănătatea“, a spus Vadim.

Acesta a vorbit şi despre Fănuş Neagu, dar şi despre faptul că Adrian Păunescu încă mai avea potenţial. „Adrian Păunescu mai putea să dea acestei ţări mari valori. Şi fratele mău Fănuş Neagu este bolnav, pe un pat de spital. Mulţumită lui Dumnezeu, el încă trăieşte. Adrian a fost eliminat din Parlament printr-o fraudă neruşinată. Şi-a câştigat locul I în colegiu, dar i s-a dat celui de pe locul al patrulea“, a încheiat Vadim Tudor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite