VIDEO Profesoara care a pălmuit un poliţist spune că a fost hărţuită de acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara spune că a fost agresată de poliţiest
Profesoara spune că a fost agresată de poliţiest

Profesoara din comuna Sânpaul, care l-a pălmuit pe poliţistul din Mureş a declarat, marţi-seară, la Antena 3, că a fost agresată şi hărţuită de acesta înainte de a-l pălmui.

Cătălina Domnui spune că a fost agresată de poliţist şi că, timp de aproape două ore, a fost supusă unui tratament necorespunzător din partea reprezentantului legii. Profesoara spune că, în momentul în care a intrat în cabinetul directorului şcolii, a cerut să nu fie filmată, chiar dacă în încăpere se aflau reporteri ai postului de televiziune Antena 1.

Mai citiţi şi:

Profesoara care a lovit un poliţist: Sunt discriminată pentru că sunt ţigancă

Box între o profesoară şi un poliţist

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, comisarul Livia Popa, susţine că poliţistul a încercat să o conducă spre clasă pe Cătălina Domnui. "Totul s-a întâmplat, în prima fază, în cancelarie, după care colegul meu a încercat să o conducă la clasă. Episodul cu palma s-a întâmplat pe holul şcolii, acolo unde colegul meu încerca să o conducă spre sala de curs. Mai târziu, conflictul a fost aplanat, iar doamna profesoară a fost condusă pe hol, după care a avut loc episodul care a avut loc în mass-media românească", a încheiat oficialul poliţiei, într-o declaraţie pentru Antena 3.

Profesoara dă vina pentru ieşirea sa pe stresul acumulat din cauza tratamentului discriminatoriu îndreptat atât împotriva ei cât şi a elevilor. "Poliţistul m-a agresat şi m-a hărţuit. În cancelarie. Eu m-am dus către reporter pentru a-i arăta cum m-a împins celălalt şef de post, care se afla acolo (n.r. - în şcoală) şi nu a fost filmat. M-am dus să le explic părinţilor că, după un astfel de scandal, eu nu mai pot ţine şedinţa cu ei", a încheiat Cătălina Domnui.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite