Târgu- Mureş: Profesoara care a lovit un poliţist: Sunt discriminată pentru că sunt ţigancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălina Domnui, profesoara din comuna Sânpaul care a pălmuit un poliţist după care a fost lovită de acesta, a afirmat că se simte discriminată, tranmite Antena 3.

Femeia susţine că nu a intenţionat să-l lovească pe poliţist şi că el a fost cel care a provocat-o. În plus, profesoara se plânge că a fost agresată verbal şi bruscată pentru că aparţine de altă etnie.

"N-am vrut să-l lovesc. M-a provocat dânsul (...) Mi-a vorbit foarte urât, a început să zbiere la mine. Nu suporta ţiganii!", a declarat profesoara. "Noi, ţiganii, nu ne putem depăşi condiţia că nu ne lasă alţii. De ce nu m-a lăsat să spun ce am de spus de la început până la sfârşit?", mai spune femeia.

Luni dimineaţă, directoarea şcolii la care predă Cătălina Domnui a chemat poliţia pentru a aplana un conflict izbucnit între profesoară şi un alt cadru didactic. Poliţiştii nu au reuşit însă să rezolve problema. Profesoara a început să le vorbească urât celor din jur şi să-i agreseze atât pe oamenii legii, cât şi pe reporterii prezenţi la faţa locului. Ulterior, ea a negat că ar fi bruscat ziariştii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite