Szoby Cseh îl provoacă pe Mircea Badea: se dă kung fu, el e Bruce Lee! Să mă închidă într-o cameră, acolo, la ”Antene”, la ei, că nu mi-e frică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cascadorul, acum în vârstă de 68 de ani, este supărat pe realizatorul de emisiuni de la Antena3 pentru comentariile făcute în cadrul emisiunii "În gura presei" pe marginea presupusei sale colaborări cu Securitatea.

Într-un interviu acordat ziarului Ring, Szoby Cseh i-a atacat dur pe Mircea Badea şi pe Victor Ciutacu, de asemenea realizator de emisiuni la Antene.

"Sergiu Nicolaescu a ieşit şi a spus că l-am turnat şi pe el. Domnule, în primul rând, nu poate să fie nimeni, dar absolut nimeni atât de prost încât să-l toarne pe dracu' la dracu'! El era mult mai mult decât un securist! Toată lumea, şi direcţia studioului, stătea drepţi în faţa lui. Am însă de rezolvat pe alţii. Vreau să-l gâtui pe Ciutacu, pe Mircea Badea ăla, care se dă kung fu, el e Bruce Lee, e de toate! Eu aş fi mulţumit să mă închidă într-o cameră, acolo, la "Antene", la ei, că nu mi-e frică. Nu o să vin cu bodyguard. Cu Mircea Badea şi cu Ciutacu, să-i învăţ ce e aia democraţie, că prea au lătrat şi au făcut!"

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Cascadorul Szoby Cseh şi-a turnat colegii la Securitate!

Szoby Cseh, cascadorii la Securitate cu „Sabin"

Întreg interviul şi reacţia lui Victor Ciutacu aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite