Cezar Preda dezminte: Emil Boc nu şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Cezar Preda, a negat faptul că premierul Emil Boc şi-ar fi depus demisia de la conducerea Guvernului, în urmă cu două săptămâni.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, că premierul Emil Boc şi-a semnat demisia din fruntea Executivului încă de acum două săptămâni.

Mai citiţi şi:

Cristoiu: "Din câte ştiu eu, Boc şi-a depus demisia acum două săptămâni"

Boc nu este interesat de postul lăsat liber în Parlament de Daniela Popa

Referitor la o posibilă demisie a premierului, Cezar Preda a spus: "Eu nu pot să confirm aşa ceva, nu pot să cred şi nu-mi convine aşa ceva, ca un preşedinte de partid să fi făcut gestul ăsta".

Cezar Preda a confirmat, pe de altă parte, ridicarea embargoului pus de PDL asupra prezenţei membrilor săi în emisiunile televiziunilor considerate ostile Guvernului. "Nu mai este la ora actuală un embargo. Este un moment important şi cei care reprezintă puterea trebuie să fie la masă şi atunci când se spun lucruri neconforme cu ceea ce vrem să facem. Să spunem noi ceea ce trebuie să facem", a completat Cezar Preda.

Vicepreşedintele PDL a mai precizat că miniştrii democraţi trebuie să dea explicaţii la partid despre activitatea lor în Guvern.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite