Boc nu este interesat de postul lăsat liber în Parlament de Daniela Popa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc
Premierul Emil Boc

Premierul Emil Boc a afirmat, marţi, că nu va candida pentru postul de deputat rămas vacant după demisia conservatoarei Danielei Popa din Parlament, susţinând că are prea multă treabă în Guvern pentru a fi preocupat de competiţia electorală din Bucureşti.

"Nu candidez. Am prea multă treabă la nivelul Executivului încât în acest moment să mă pot preocupa de competiţia electorală de la sectorul 4 din Bucureşti. Şi, oricum, nu sunt din Bucureşti, sunt din Cluj şi nu voi uita asta niciodată. Nu pot să fiu parlamentar de Bucureşti, când eu sunt din Cluj, ar însemna să-i mint pe clujeni. Sunt prim-ministru al României, sunt onorat pentru asta (...) dar sunt şi rămân un om al Clujului", a spus Emil Boc, la postul public de radio.

Daniela Popa a demisionat, din 1 februarie, din funcţia de deputat şi din Partidul Conservator deoarece a optat pentru calitatea de membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Drept urmare, în colegiul 19 din Bucureşti vor fi organizate alegeri parlamentare parţiale pentru ocuparea postului de deputat lăsat vacant de fosta şefă a conservatorilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite