Bulgaria: Grav accident de circulaţie. Un român a decedat, altul este la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a venit imediat la locul accidentului
Ambulanţa a venit imediat la locul accidentului

Un cetăţean român a decedat şi alţi trei au fost grav răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineaţă, în Bulgaria. Conform poliţiei locale, autoturismul în care călătoreau cei patru români s-a ciocnit cu un camion al companiei Titan, după cum relatează agenţia Focus News.

Conform sursei citate, accidentul s-a petrecut în nord-vestul Bulgariei, lângă Pleva, după cum informează Centrul Medican Naţional din ţara vecină. Impactul a avut loc la ora 6.15, la intratea în satul Griviţa.

Citiţi şi:

30 de camioane şi circa 100 de automobile au fost implicate în ciocnire

UPDATE 12.15 Un reprezentat al poliţiei bulgare a declarat pentru presa locală că, după primele investigaţii, cauza probabilă a accidentului în care şi-a pierdut viaţa un român, iar alţi trei au fost răniţi, este excesul de viteză. Conform forţelor de ordine, şoferul autovehicului marca Volkswagen Passat, cu număr de înmatriculare din ţara noastră, nu a respectat restricţiile de viteză din zonă.

Mass media din Bulgaria precizează faptul că, ambulanţa a sosit imediat la locul accidentului, însă "maşina românilor era aproape distrusă, într-un şanţ de pe marginea drumului". Şoferul a murit în urma impactului, iar bărbatul care ocupa locul din dreapta sa se află în sala de operaţie a spitalului universitar "G.Stranski" din Plevna, fiind supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Starea celor două tinere este stabilă, acestea aflându-se, la ora comiterii accidentului, pe bancheta din spate a autovehiculului. Cercetările referitoare la condiţiile în care s-a produs accidentul continuă, după cum anunţă Dnes.bg.

UPDATE 11.50 Tânărul român în vârstă de 27 de ani, aflat în stare critică în urma accidentului din Bulgaria, va fi operat de urgenţă, la spitalul din Plevna, informează ediţia online a cotidianului Dariuk News. "Pacientul prezintă leziuni multiple, inclusiv la nivelul craniului, creierului şi a abdomenului", după cum anunţă sursa citată.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a celor două tinere, aceasta este stabilă. Pacienta de 20 de ani are o uşoară contuzie craniană, însă este conştientă şi nu are nevoie de internare. Nici colega sa, în vârstă de 22 de ani, nu va fi spitalizată, aceasta având doar o rană uşoară pe braţul stâng.

"Din cauza accidentului, traficul a fost deviat prin satele adiacente şi prin Griviţa Zgalevo", după cum a declarat Ivailo Denchev, directorul regionalei de gestionare a drumurilor. În accidentul de vineri-dimineaţă un român a murit în timpul impactului cu un camion al companiei Titan.

UPDATE 11.30 Autoturismul în care se aflau cei patru români, doi bărbaţi şi două femei, este un Volkswagen Passat, cu număr de înmatriculare din ţara noastră, după cum informează ediţia online a cotidianului Trud. Starea tânărului internat la spitalul din Pleva este critică, acesta fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism abdominal.

Mai citiţi şi:

În comă după ce a traversat prin loc nepermis

Un autobuz pe linia lui 330 a intrat pe trotuar: 3 călători şi un pieton răniţi

UPDATE 10.00 Autorităţile nu au făcut public numele persoanei decedate, iar cei trei răniţi au fost transportaţi, de urgenţă, la spitalul universitar "G.Stranski", din Plevna.

Agenţia Focus Nesws relatează faptul că unul tânăr, în vârstă de 27 de ani, I.S., se află internat în stare critică, acesta suferind mai multe traumatisme severe. Medicii au anunţat presa că românul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism abdominal.

În maşină se mai aflau alte două tinere, în vîrstă de 20 şi, respectiv 22 de ani. Acestea au scăpat doar cu răni uşroare şi ar putea fi externate în cel mai scurt timp.

Cauzele accidentului nu au fost încă descoperite. Poliţia face cercetări privind modul în care s-a produs impactul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite