Accident rutier în sudul Germaniei: 171 automobile implicate, 60 de răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de 100 de vehicule s-au ciocnit vineri în lanţ pe o autostradă, între Stuttgart şi Munchen, în sudul Germaniei, din cauza ceţii dense, provocând rănirea a cel puţin 60 de persoane, informează Earth Times.

UPDATE: 60 de persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă

Potrivit Bild.de Coliziunea în masă s-a produs între oraşele Augsburg şi Friedberg, în accident fiind implicate 35 de camioane şi 171 de automobile, potrivit poliţiei bavareze.

Accident în lanţ în Germania

FOTOGALERIE

60 de oameni au fost răniţi, starea unuia dintre ei fiind foarte gravă, informează publicaţia germană.vDin cauza gerului, 182 de persoane primesc îngrijiri medicale în prezent, iar 19 au fost transportate la spital.

Vezi VIDEO aici.

Arată ca un teren de război. E nebunie. Nu am mai văzut un astfel de accident niciodată, a declarat Friedhelm Bechtel, şeful brigadei din Augsburg.

Lipsa vizibilităţii a fost principala cauză a accidentelor, a afirmat unul dintre poliţiştii locali aflaţi la locul accidentului.

Citiţi şi:

Ambulanţa a venit imediat la locul accidentului

Accidentul a avut loc în jurul orei 07.00 locală (06.00 GMT), în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii, şi a determinat întreruperea circulaţiei pe A8 în direcţia Munchen.

Echipele de salvare au montat un spital de campanie pentru a le acorda asistenţă răniţilor, dintre care niciunul nu era în stare gravă.

Într-un accident similar produs vineri în apropierea localităţii Hermanndorf s-au ciocnit 41 de automobile şi trei camioane, tot din cauza ceţii, provocând rănirea a 12 persoane, şase dintre care se află în stare gravă.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite