Un autobuz pe linia lui 330 a intrat pe trotuar: 3 călători şi un pieton răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orei 11.00, pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală. Un bărbat rănit a fost transportat la spital.

Citeşte şi: Ninsorile şi viscolul au blocat traficul pe mai multe drumuri

„Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD cu un traumatism cranio-cerebral, o rană la scalp. El a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon. Alte două persoane au fost examinate de echipajul de pe ambulanţă, dar acestea au refuzat să fie transportate la spital“, a declarat Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.

Bătrânul lovit ieri de o maşină RATB a murit


UPDATE 12.00

Patru persoane (trei pasageri şi un pieton) au fost rănite după ce un autobuz de pe linia 330 a derapat şi a intrat pe trotuar în zona Nicolae Grigorescu.

Autobuzul s-a ciocnit cu un alt autoturism şi a urcat pe trotuar. „Şoferul autobuzului a tras de volan dreapta şi a lovit un pieton care circula pe trotuar“, a declarat Daniel Piştea, inspector principal la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti, accidentul s-a produs la intersecţia bulevardelor Grigorescu şi Brâncoveanu, iar ambii şoferi susţin că au intrat pe culoarea verde a semaforului. Poliţiştii vor urmări imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili cine este vinovat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite