Boc nu ştie nimic de cozile pentru depunerea declaraţiilor referitoare la drepturile de autor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţionat despre sutele de mii de români aflate în postura de a se prezenta lunar la ghişee pentru a depune declaraţiile privind taxele pentru drepturile de autor, premierul Emil Boc a declarat că este vorba despre o supoziţie şi că o asemenea informaţie nu se confirmă.

"Nu am această informaţie. Am auzit-o azi (marţi, nr.) spusă doar ca dată şi ca supoziţie. Eu nu am cunoştiinţă despre aşa ceva. Atâta vreme cât situaţia nu există, este doar o afirmaţie... Oamenii stau la cozi, dar nu pentru situaţia pe care mi-o invocaţi... Va trebui să vină oamenii cu o analiză cerută, pentru că o asemenea afirmaţie pe care aţi auzit-o nu s-a confirmat", a declarat Emil Boc, citat de Mediafax.

El i-a indicat pe miniştrii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan ca persoane care pot oferi informaţii ce ţin de componenta tehnică.

"Aceste afirmaţii trebuie să aibă acoperire. Pentru toate detaliile care ţin de componenta tehnică, ministrul Finanţelor Publice şi ministrul Muncii vă dau detalii. La mine asemenea informaţii, nu au ajuns pe masa Guvernului", a mai spus Boc.

Persoanele care obţin venituri numai din activităţi independente trebuie să îşi declare lunar veniturile obţinute la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, la Casa Naţională de Pensii şi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Pe lângă aceste declaraţii, românii sunt nevoiţi să achite lunar şi dările către aceste instituţii.

Citiţi şi:

Bătaie de joc la cozile de la plata taxelor

Află ce acte îţi trebuie şi până când trebuie să le depui

Astăzi este ultima zi în care se mai pot depune declaraţiile PFA şi de asigurare

Drepturile de autor, bătaie de joc de la guvernul Boc

Cum trebuie să completezi declaraţiile pentru drepturile de autor şi cum se calculează cotizaţiile de plată

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite