Astăzi este ultima zi în care se mai pot depune declaraţiile PFA şi de asigurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt așteptați la ghișeele finanțelor
Arădenii sunt așteptați la ghișeele finanțelor

În urma modificărilor apărute în Codul Fiscal, persoanele fizice care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele salariale, trebuia să-şi depună până astăzi declaraţiile PFA.

Potrivit reprezentanţiilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, modelul declaraţiei privind asigurarea în sistemul asigurărilor pentru şomaj a persoanelor fizice care realizează venituri de natură profesională, se găseşte pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

“Precizări suplimentare care se impun cu privire la contribuţia individuală de asigurări pentru şomaj vor fi emise ulterior prin ordin al ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale”, a declarat Ioana Miscoi, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

În atenţia angajatorilor

Inpsectorii AJOFM anunţă de asemenea, toţi angajatorii asupra  programului DECLSOM 2010b versiunea 10.7.6, care se găseşte pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la secţiunea download: http://download2.anofm.ro/.

“Faţă de versiunea anterioară (10.7.5),  această versiune permite preluarea declaraţiilor din structura anterioară, cu completarea automată a câmpului TASCA cu valoarea 1”, a adăugat Ioana Miscoi.

Declararea veniturilor din drepturi de autor, o enigmă pentru autorităţi şi contribuabili

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite