Elena Udrea l-a promovat pe Cristian Preda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a fost promovat ieri de preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, în pofida faptului că acesta fusese chemat la partid pentru a da socoteală faţă de atacurile dure lansate recent la adresa premierului Emil Boc.

De altfel, înaintea şedinţei PDL Bucureşti de ieri, eurodeputatul a avut un tete-a-tete cu Emil Boc.

Mai citiţi şi:

Cristian Preda, chemat la judecata partidului

Cu doar o zi în urmă, Preda declara la RFI că premierul este vinovat de prăbuşirea partidului în sondajele de opinie şi de creşterea PSD în intenţiile de vot ale electoratului, el acuzând prestaţia proastă a Cabinetului Boc. „Premierul încearcă să ne ducă pe lună cu bicicleta”, descria el performanţele Guvernului. Anterior, acelaşi Cristian Preda declara pentru „Adevărul” că primul care ar trebui să fie remaniat este chiar premierul Emil Boc.

„O remaniere acum ar fi ca şi cum am îmbălsăma mortul. Trebuie schimbat guvernul”, declara Preda. Tot el spunea referitor la şeful său de partid că poţi fi şi Făt-Furmos, dacă ţi-ai pierdut sprijinul politic trebuie să pleci.

În pofida acestor atacuri, discuţia de ieri dintre cei doi ar fi fost una „amicală” şi marcată de „toleranţă”. Cel puţin aşa susţine Preda: „A fost o discuţie foarte plăcută. Premierul s-a dovedit foarte tolerant şi mi-a transmis că nu este de acord cu acei colegi care au cerut sancţionarea mea”.

Întrevederea cu Emil Boc a fost urmată la scurt timp de anunţul potrivit căruia Preda a fost promovat în organizaţia coordonată de Elena Udrea. Misiunea fostului consilier prezidenţial va fi aceea de a atrage noi membri de partid din zona societăţii civile şi a organizaţiilor nonguvernamentale. Întrebat în legătură cu această promovare, Preda a susţinut că „nu este vorba despre o funcţie, ci despre o responsabilitate”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite