Cristian Preda, chemat la judecata partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cristian Preda va fi chemat în faţa colegilor săi din Biroul Permanent Naţional (BPN). Decizia a fost luată la iniţiativa ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. În vizorul BPN ar fi şi vicepreşedintele Cezar Preda, au declarat surse democrat-liberale pentru „Adevărul".

„Cristian Preda vine la o discuţie colegială, sinceră pentru găsirea de soluţii necesare. Nu am stabilit un termen, va fi o discuţie cu Preda şi cu alţi colegi ai noştri", a susţinut vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Cristian Preda a susţinut că o remaniere a Guvernului ar fi inutilă, întrucât primul care trebuie schimbat este chiar premierul Emil Boc. „O remaniere ar fi ca şi cum am îmbălsăma mortul. Trebuie schimbat Guvernul", declara pentru „Adevărul" eurodeputatul PDL. El a recidivat ieri, afirmând că proasta guvernare a lui Boc urcă PSD în sondaje.

Sondaj CSOP, pentru liniştea PDL

Premierul a venit ieri în faţa subalternilor cu un sondaj CSOP în care PDL ar avea 20-22%, spre deosebire de 13,7%, cât a fost scorul democrat-liberalilor în analiza INSOMAR, de săptămâna trecută. „Datele INSOMAR nu sunt prea credibile, PDL stă mult mai bine în sondaje", a susţinut unul dintre democrat-liberalii „încurajaţi" de cifrele CSOP.

Convinşi de oportunitatea măsurilor economice adoptate, democrat-liberalii au vorbit despre posibilitatea trecerii în Opoziţie, adusă în discuţie de Cristian Preda, folosind o comparaţie de inspiraţie marinărească. „Noi suntem un partid responsabil, nu abandonăm o barcă chiar şi atunci când este furtună pe mare. Este o perioadă grea, de criză, iar PDL şi-a asumat responsabilitatea", a comentat Gheorghe Flutur.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite