UPDATE Cristina Neagu: "Nu voi pune medalia în Pomul de Crăciun, dar o voi ţine aproape!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele au fost aşteptate de familii şi de fani la Aeroportul Otopeni. Fetele au refuzat să fie primite la salonul prezidenţial deoarece au spus că încă nu sunt campioane.

Trei reuşite a avut Cristina Neagu la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia. A cucerit medalia de bronz cu echipa, titlul de golgheter şi a fost desemnată cel mai bun inter stânga. Bucureşteanca îşi doreşte acum să se odihnească, ea resimţind o stare de oboseală pe finalul turneului.

Articolul integral îl puteţi citi la:

Cristina Neagu: "Îmi vine greu să dau jos de la gât medalia de bronz"

image

Citeşte şi:

România e mândră de voi, fetelor!

În plus, se pare că ele au fost deranjate de faptul că niciun înalt oficial nu a fost prezent la meciul din Danemarca.

La aeroport sunt aproape 50 de membri ai familiilor jucătoarelor şi aproximativ 15 suporteri ai Oltchim, care au venit cu steagurile echipei şi al României.

Handbalistele sunt aşteptate de familii şi de fani

Citește și:

Adina Meiroșu-Fiera: ”Dumnezeu a vrut pentru noi medalia de bronz”

UPDATE 3:00 Fetele au sosit la Aeroportul Otopeni. Fanii care le-au întâmpinat pe handbaliste au primit autografe de la fete şi au putut să facă poze alături de ele. 

Cele mai multe cereri pentru fotografii le-a primit extrema dreapta Adriana Nechita, care a scăpat cu greu de fanii insistenţi.

Ionela Stanca: "A fost ultima mea competiţie. A venit vremea să mă retrag. Vreau să îmi văd şi eu de familia mea şi de viaţa personală. E un moment delicat. Îmi pare rău că mă retrag, dar trebuie să ştii când să renunţi."

Vezi aici galeria foto!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite