Mutu nu se dezminte. Din scandal în scandal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Atacantul român a fost găsit pozitiv după meciul Fiorentina - Bari de la 10 ianuarie cu substanţa sibutramină, un stimulent care anulează efectele foamei şi creşte capacitatea de efort.

Scandalurile par a se ţin lanţ de Adrian Mutu în ultima vreme. Atacantul, ajuns la vârsta de 31 de ani, a fost implicat în ultimele luni în mai multe situaţii care i-au adus prejudicii imaginii sale.

4 decembrie 2009 / A lovit cu pumnul un cetîţean libanez

Mutu a fost implicat intr-o altercatie intr-un local si a lovit cu pumnul un cetatean libanez. „Aproape de sfârşitul petrecerii s-a format o mulţime zgomotoasă, în centrul căreia era şi Mutu, iar întins la pământ se afla un alt invitat. Cel puţin un pumn a zburat în aer!", au scris italienii de la „Il Firenze", relatând evenimentul de la luxosul stabiliment Four Season din Florenţa, petrecut în dimineaţa zilei de vineri, 4 decembrie. Puteţi citi aici mai multe despre această poveste:

http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_international/Mutu-_-Am_raspuns_pentru_a_ma_apara_0_169183586.html

13 octombrie 2009 / S-a certat cu naşul Nicu Gheară

Imediat după ce fraţii Becali au anunţat că-l vor impresaria din nou pe Adrian Mutu, Nicu Gheara s-a certat la cuţite cu Adrian Mutu, în direct, la emisiunea „Fanatik Show” de la Digisport. Puteţi citi aici mai multe despre acest subiect:

http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_international/Gheara-prostii-multe-facut-catre_0_133787295.html

10 octombrie 2009 / Mutu a petrecut după umilinţa cu Serbia

Mutu a plecat din cantonamentul echipei naţionale după înfrângerea din Serbia, 5-0 pentru gazde, şi a petrecut într-un local cu mai multe persoane despre care s-a spus că ar fi fost din lumea interlopă. Ulterior, Răzvan Lucescu a lăsat de înţeles că nu va mai conta pe serviciile sale la echipa naţională. Poţi citi aici mai multe despre acest subiect:

http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_international/Mutu-interlopii-sta-cu_0_134386665.html

9 octombrie 2009 / A fugit din cantonamentul naţionalei

Mutu şi Adrian Cristea au fugit din cantonamentul echipei naţionale, înainte de meciul cu Serbia. Cei doi au chefuit în compania a două fete într-un bar din Regie, din Bucureşti, după care s-au mutat la restaurantul „Doi Cocoşi”, unde şi-au făcut de cap până spre dimineaţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite