Mutu stă cu interlopii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu stă cu interlopii
Mutu stă cu interlopii

Fotbalistul a petrecut până luni la Novi Sad, în compania unui personaj dubios. Escapada lui Mutu la Novi Sad, imediat după dezastrul naţionalei de la Belgrad, nu a fost întâmplătoare, fotbalistul fiind prieten bun cu Ratko Buturovici, patronul Vojvodinei.

Citiţi şi:


Imediat după meciul cu Serbia, Adi Mutu a plecat glonţ în direcţia Novi Sad. Acolo îl aştepta un personaj rău famat, patronul Vojivodinei Novi Sad, Ratko Buturovici. Acesta l-a întâmpinat cu căldură pe Mutu, invitându-l apoi în discoteca hotelului său.

„Mutu era într-un separeu cu prietenul său şi nu părea să aibă chef de petrecere. La masă cu ei a stat vicepreşedintele de la Vojvodina. S-au întins până târziu la vorbe“, a spus unul dintre cei care se aflau în acea seară în Hotelul Park, deţinut de Ratko Buturovici. Fotbalistul român a rămas la hotelul de cinci stele, cel mai mare şi mai luxos din provincia Vojvodina.

A plecat pe furiş

A doua zi, Mutu s-a dus la piscina hotelului, unde s-a relaxat timp de aproape două ore, apoi a dormit şi a stat din nou la taclale cu Buturovici. „Briliantul“ a părăsit Hotelul Park, abia luni după-amiază, chiar înainte să înceapă conferinţa de presă prilejuită de instalarea noului antrenor de la Vojvodina Novi Sad. „Mutu şi-a pus în cap o glugă şi s-a furişat printre ziarişti. Până şi-au dat seama ziariştii că era Mutu, acesta intrase deja în maşină“, a spus Petra Tomici, de la cotidianul „Dnevnik Novi Sad“.

Jurnaliştii sârbi l-au chestionat pe Buturovici cu privire la intenţia sa de a-l aduce pe Răzvan Lucescu la Novi Sad, însă acesta a negat varianta. „A spus că era o chestiune de imagine. Ştia că nu are cum să vină Lucescu la Novi Sad“, a mai spus Tomici. Buturovici a recunoscut că îl leagă o prietenie frumoasă cu Adrian Mutu şi că ar vrea ca „Briliantul“ să îşi încheie cariera la Vojvodina Novi Sad.

Mutu a intervenit aseară la „Fanatik Show“. „Singura greşeală este că nu am vorbit cu Răzvan de plecarea mea. Dar eu am spatele lat şi le voi ţine pe toate“, s-a apărat fotbalistul. Acesta s-a referit şi la petrecerea de marţi seară: „Se întâmpla cu cinci zile înainte de partidă. Aveam timp să mă refac“.

„Chivu a vrut să renunţe“

În apărarea sa a sărit şi Ioan Becali. „Adi a venit să vorbească cu nişte avocaţi cu care mă întâlnisem eu la acel hotel. E mult mai grav că Mutu are de plătit 17 milioane de euro, nu că pleacă de la naţională sau că e cu nişte fete. Nu a fost vorba de niciun şpriţ“, a spus Becali. „Chivu a fost la o secundă de a renunţa la naţională după acest meci“, a mai zis el.

Cine l-a invitat pe Mutu la chef

-Ratko Buturovici este un tip controversat în Serbia.
-A fost arestat în ianuarie pentru mită. La un meci al echipei sale a oferit 6.000 de euro unor arbitri. Procesul e în continuare pe rol.
-Are afaceri cu hoteluri, restaurante, agenţi de pază, închirieri maşini.
-A fost preşedintele echipei de baschet elene PAOK Salonic şi al Federaţiei de Box din Muntenegru.
-Este un apropiat al fostului preşedinte din Muntenegru Milo Djukanovici, un alt personaj controversat.
-A scăpat din două tentative de asasinat.

Nicu Gheară şi Adi Mutu s-au certat la cuţite

Prietenia dintre Nicu Gheară şi Adi Mutu s-a deteriorat vizibil. Cei doi şi-au spus cuvinte grele aseară, în direct la Digisport. „Adi, nu ţi-e ruşine? Îmi arunci mie în cârcă bălăriile pe care le faci tu? Uiţi cum te-am cununat. N-ai venit tu la mine că toţi te-au lăsat? Când ai dat mâna cu mine prima dată nu te-ai mai spălat o săptămână“, a tunat Gheară. Răspunsul lui Mutu a venit prompt: „Îţi spun Nicu Gheară de acum încolo, nu naş! Vezi că vorbeşti cum nu ar trebui să vorbeşti. Ţi-am cerut vreodată susţinerea? Astea că m-ai ajutat sunt în capul tău, măi naşule“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite