Mircea Lucescu, primele declaraţii pentru ucraineni: „Mă simt mai bine. Aş vrea să fiu lângă echipă, e viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat pentru siteul oficial al clubului că se simte bine şi vrea să revină cât mai repede alături de echipă.

”Vă mulţumesc foarte mult că vă interesaţi de mine. Fac totul pentru a mă recupera cât mai repede. Mă simt deja mai bine. Toţi aici au fost foarte atenţi cu mine, mă simt cu adevărat îngrijit. Le sunt recunoscător suporterilor, voi încerca să ajung cât mai curând posibil la datorie”, a declarat tehnicianul pe site-ul oficial al clubului ucrainian.

Acesta a primit scrisori de susţinere de la fani, oficiali UEFA şi de la ambasadorul României în Ucraina.

”Aş vrea să fiu lângă echipă, e viaţa mea, îmi lipseşte cel mai mult. Dar aşa a fost să se întâmple, trebuie să se pregătească fără mine. Sunt sigur că pregătirea va fi la cel mai înalt nivel. Jucătorii noştri sunt profesionişti, ştiu ce au de făcut, cum să se antreneze. În plus, trebuie să fie convinşi că avem obiective înalte. Totodată, stafful e perfect familiarizat cu cerinţele şi modul de pregătire din ultimii ani. Din acest punct de vedere sunt liniştit”.

Prima poză cu Mircea Lucescu la Spitalul Universitar. Ahmetov: „Ne-a întâmpinat în picioare. Într-o săptămână se va alătura echipei"
Antrenorul lui Şahtior, care a fost operat în România în urma accidentului de maşină suferit la începutul lunii, i-a primit astăzi în vizită pe patronul echipei, Rinat Ahmetov (foto, centru), şi pe vicepreşedintele Boris Kolesnikov (foto, dreapta). MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite