EXCLUSIV Prima poză cu Mircea Lucescu la Spitalul Universitar. Ahmetov: „Ne-a întâmpinat în picioare. Într-o săptămână se va alătura echipei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior, care a fost operat în România în urma accidentului de maşină suferit la începutul lunii, i-a primit astăzi în vizită pe patronul echipei, Rinat Ahmetov (foto, centru), şi pe vicepreşedintele Boris Kolesnikov (foto, dreapta).

"Mircea Lucescu ne-a întîmpinat în picioare, cu o dispoziţie foarte bună. A transmis cele mai calde salutări suporterilor şi echipei. Speră ca într-o săptămînă să se alăture echipei.

Am discutat cîteva secunde despre starea lui medicală, mi-a spus că se simte foarte bine, în rest am vorbit doar despre fotbal. I-am confirmat lui Mircea că este principala persoană pe care contăm mulţi ani de aici înainte. Am pus o condiţie, să respecte disciplina impusă de medici, iar dacă ei spun că nu sînt de acord să se întoarcă la Doneţk într-o săptămînă, să-i asculte. Vreau să vină cînd are permisiunea medicilor. Am discutat şi despre politica de transferuri, deoarece pleacă un jucător care a făcut foarte multe pentru Şahtior. Mă refer la brazilianul Jadson, cel care a marcat golul victoriei în finala cupei UEFA din 2009, iar Mircea Lucescu şi-a dat acordul ca el să se transfere la Sao Paolo. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut", a spus Ahmetov, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite