Schiul a mai făcut o victimă: Paszkany!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a suferit un accident pe o pârtie din Austria şi a lipsit de la înfăţişarea de ieri de la Curtea de Apel Cluj în dosarul „Gazeta“. Ultimele zile ale vacanţei pe care Paszkany o planificase alături de iubita lui, Anamaria Feher, în Austria s-au dovedit a fi de coşmar, după ce omul cu banii din Gruia a avut un accident la schi.

Aşa cum face în fiecare început de an, Arpad Paszkany merge la schi în Austria pentru a-şi încărca bateriile. Anul acesta nu a făcut excepţie. Şi-a luat iubita şi au plecat pentru două săptămâni într-o staţiune montană exclusivistă.

Citiţi şi:

Paszkany a suferit un accident la schi în Austria

Totul a fost frumos până miercuri, când finanţatorului campioanei n-a fost atent la o coborâre pe pârtie şi a căzut, lovindu-se destul de puternic la spate. A fost dus de urgenţă la spital, i s-au făcut analize peste analize şi a fost ţinut sub observaţie două zile, timp în care i-au fost făcute infiltraţii în zona lombară.

Din cauza accidentului, Paszkany nu s-a putut prezenta la Curtea de Apel Cluj, unde avea un nou termen în dosarul „Gazeta". Patronul clujenilor e acuzat că a şantajat un om de afaceri pentru a cumpăra un teren mult mai ieftin.

Se tratează la viena

Preşedintele clujenilor a confirmat pentru Adevărul incidentul în care a fost implicat patronul echipei.„A avut noroc, dacă se poate spune aşa, că putea fi ceva şi mai grav. S-a dezechilibrat, a căzut pe spate şi i s-a deplasat o vertebră. Arpi mai avea nişte probleme şi cu o hernie de disc netratată, iar medicii austrieci i-au făcut mai multe controale pentru a fi sigur că nu sunt complicaţii. Va mai sta sub tratament o zi sau două, apoi cred că va primi acceptul medicilor să vină acasă. În prezent este în Viena", a povestit preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

"S-a dezechilibrat, a căzut pe spate şi i s-a deplasat o vertebră. Totuşi, nu este ceva foarte grav, vine acasă peste o zi sau două."
Iuliu Mureşan
preşedinte CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite