Paszkany a suferit un accident la schi în Austria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Omul de afaceri Arpad Paszkany, patronul formaţiei CFR Cluj, a suferit un accident la schi în Austria, conform avocatului său, Călin Todea, care a prezentat în faţa instanţei Curţii de Apel Cluj, un document medical redactat în limba germană şi netradus, prin care se preciza că clientul său a suferit un accident la schi

Arpad Paszkany nu s-a prezentat la procesul cu Iulian Dascălu, care a avut termen astăzi, la Curtea de Apel Cluj şi în care patronul celor de la CFR Cluj este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional şi şantaj. Pe scurt, Iulian Dascălu susţine că Arpad Paszkany l-ar fi şantajat prin intermediul „Gazeta“ să vândă un teren evaluat la preţul de 400.000 de euro la suma de 10.000. Pe terenul respectiv, clubul CFR a amenajat un complex sportiv pe care echipa îşi desfăşoară antrenamentele.

Avocatul său, Călin Todea, a depus un document medical în limba germană, netradus, prin care susţine că Paszkany s-ar fi accidentat la schi, dar nu atât de grav încât să nu se prezinte la următorul termen, din 4 martie.

Surse apropiate omului de afaceri clujean ne-au declarat că preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, se află în drum spre Austria, pentru a se informa exact despre starea de sănătate a patronului clubului pe care-l conduce. „Ştiţi cum este, oricine poate suferi accident la schi. Nu cred că e nimic foarte grav“, le-a declarat acesta unor apropiaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite