Mutu îi va cere scuze victimei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu, tot mai aproape de o despărţire de Fiorentina
Adrian Mutu, tot mai aproape de o despărţire de Fiorentina

Chelnerul bătut de internaţionalul român nu vrea niciun ban de la fotbalist, ci doar ca acesta să recunoască public că a greşit faţă de el. „Briliantul” a fost convins de unul dintre cei mai apreciaţi suporteri ai Fiorentinei să-i prezinte scuzele de rigoare lui Berat Racaj, kosovarul de 28 de ani.

Scandalul în care a fost implicat Adi Mutu în urmă cu o săptămână i-a adus o imagine destul de negativă, atât lui, cât şi clubului din Florenţa. Majoritatea suporterilor Fiorentinei nu-l mai au la inimă. Îl apreciază enorm ca fotbalist şi pentru ce a făcut pentru squadra viola, dar nu-l mai iubesc ca altădată.

Albanezul lovit de Mutu rupe tăcearea:" L-am făcut prost, mi-a dat doi pumni şi un picior în faţă apoi mi-a zis că-mi ia gâtul"!

Mutu a revenit pe teren! Fiorentina a scos un punct in Sicilia!

Fotbalistul român a pus şi mai multă „sare peste rană" după ce le-a cerut scuze tuturor, însă doar lui Berat Racaj, tânărului pe care l-a mutilat, nu, susţinând sus şi tare că ospătarul l-a făcut „ţigan român". După ce a văzut declaraţiile lui Mutu, kosovarul s-a consultat cu avocatul său şi a decis să facă publice două poze în care apare cu faţa umflată şi plină de sânge. De atunci, acesta a decis să nu mai apară pe nicăieri. Avocatul Luca Spaziani nu a lăsat pe nimeni să-l vadă, în afară de cei doi prieteni de ai săi, unul din oraşul natal Klina şi celălalt din Vlora.

„Nu-l iartă până nu recunoaşte public"

„Berat nu-l va ierta pe Mutu, până când acesta nu va apărea în faţa camerelor de televiziune şi îi va strânge mâna. Nu vrea niciun ban din partea lui Mutu, ci doar scuzele de rigoare. Mulţi spun că vrea să se îmbogăţească de pe urma fotbalistului român, dar nu e adevărat. Tot ce a câştigat Berat a fost prin muncă", ne-a declarat cel mai bun prieten al albanezului, Sadon, cel alături de care a emigrat în Italia în urmă cu opt ani. Avocatul albanezului a discutat cu unul dintre oamenii importanţi din rândul fanilor Fiorentinei, printre singurii care îl pot convinge pe Mutu, şi a promis că fotbalistul îi va prezenta scuzele sale în următoarele zile ospătarului.

Della Valle: „Nu-l vrem pe Cassano, îl avem pe Mutu!"

Preşedintele Fiorentinei, Antonio Della Valle, a declarat că nu se mai gândeşte la niciun alt atacant, deoarece vrea să mizeze pe Mutu. „Antonio Cassano (foto) a fost interesant pentru noi, dar acum îl avem pe Adrian. Ne concentrăm doar pe revenirea lui şi aşteptăm multe de la el", a declarat Della Valle.

Berat: „Nu l-am jignit cu nimic“

Berat, desfigurat de fotbalistul român

Berat, desfigurat de fotbalistul român

Berat Racaj, kosovarul agresat de Adrian Mutu în urmă cu o săptămână, nu a mai ieşit din apartamentul său de o săptămână. „N-a vrut absolut deloc să apară în interviuri pentru ca mama sa, care este pe patul de spital în Kosovo, să nu afle ce a păţit acesta. Tatăl său, Qemal, şi fratele său care trăieşte în Suedia, Bujar, au ţinut secret tot ceea ce s-a întâmplat cu el duminica trecută”, ne-a spus Sadon.

În acest moment, Berat şi-a mai revenit după bătaia primită. I-au mai trecut vânătăile de pe faţă, însă are în continuare nasul umflat, din cauză că a fost lovit cu talpa de fotbalistul român. Aseară, el a făcut primele declaraţii la postul TG1. „Nu am jignit pe nimeni, nu am făcut nicio discriminare rasială, pentru Dumnezeu. Credeţi-mă că i-am cerut şi scuze lui Mutu atunci când i-am cerut banii pe nota de plată. Nu caut publicitate, vreau doar ca justiţia să-şi facă datoria”, a declarat Berat.

„Adevărul” a reconstituit la faţa locului incidentul în care a fost implicat fotbalistul Fiorentinei şi care a declanşat imensul scandal. Prietenii albanezi ai victimei au dezvăluit că românul a luat o sticlă de votcă Absolut, pe care a băut-o împreună cu doi prieteni, şi pe care apoi n-a mai vrut să o plătească.
Mutu a fost iritat de îndrăzneala chelnerului, care a ieşit după el la maşină ca să-i ceară banii, şi după ce s-a întors şi a dat banii, fără a lăsa vreun bacşiş, a negociat cu bodyguarzii aplicarea unei corecţii fizice kosovarului. Aşa se explică faptul că aceştia nu au intervenit deloc atunci când Mutu îi căra pumni şi picioare acestuia, ba mai mult, ei au fost cei care l-au chemat afară. Ulterior, el a lansat varianta că Berat l-ar fi jignit, spunându-i că va avea soarta româncei omorâte în Italia, însă prietenii victimei susţin că aceasta n-are nicio legătură cu realitatea, fiind doar un motiv aruncat în ochii presei.

Fanii nu vor să fie un „caz Mutu“

Fanii Fiorentinei cred că acest caz în care a fost implicat Mutu a luat o amploare prea mare. „Nu trebuia să se exagereze atât. Ajunge cât s-a băgat în seamă acest albanez. Să-şi ia nişte bani de la Mutu şi să ne lase în pace. Noi îl vrem concentrat doar la fotbal. „Il Fenomeno” va face un sezon mare. Avem nevoie de el, dar să-l lase în pace albanezii şi avocaţii lui”, a declarat un suporter viola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite