UPDATE Mutu a adus victoria Fiorentinei cu Cagliari! "Mihajlovici m-a apărat cum puţini ar fi făcut-o şi vreau să-i mulţumesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu (stânga), bucurându‑se pentru golul marcat de Cerci la meciul cu Chievo Verona
Mutu (stânga), bucurându‑se pentru golul marcat de Cerci la meciul cu Chievo Verona

Adrian Mutu a revenit în primul 11 al Fiorentinei în partida pe care echipa lui Sinisa Mihajlovici a disputat-o pe teren propriu cu Cagliari. "Briliantul" a reuşit să înscrie singurul gol al partidei.  

Indisponibil în ultimele două săptămâni din cauza unei accidentări la aductori, Mutu s-a antrenat la intensitate normală în această săptămână şi l-a informat pe antrenorul său că poate conta pe el încă din primul minut. Şi aşa s-a întâmplat. Jucătorul României a început meciul titular, iar în minutul 44, Mutu a înscris un gol superb, cu călcâiul, dar reuşita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid. Zece minute mai târziu, "Briliantul" a dechis scorul pentru echipa sa, cu capul din interiorul careului.

Donadel a marcat şi el, cu un şut de la 20 de metri, dar golul i-a fost anulat pentru un fault în atac. Astfel, Adrian Mutu aduce victoria Fiorentinei, cu golul său din repriza secundă. Bucuria este cu atât mai mare pentru român, mai ales că e află la primul său gol pentru Fiorentina în actualul sezon, după ce i-a expirat suspendarea în "Cazul sibutramina".

Firenzeviola.it a titrat după meci: "S-a întors fenomenul!"

Adrian Mutu

Italienii i-au dat nota 7 dupa acest meci: "Mutu a fost cel mai activ om din atac! A tras 3 oameni după el şi apoi a marcat, dar golul a fost anulat din motiv de ofsaid şi a luat un galben pentru un gol cu mâna, neintenţionat însă. Puţini reuşesc să facă pe teren ce face el", a scris Firenzeviola.it.

Şi Gazzetta dello Sport laudă evoluţia lui Mutu. 

image

Mutu a dedicat golul suporterilor Fiorentinei

"A fost un gol pentru peluză şi pentru fanii care mi-au fost alături în perioada de suspendare. Le dedic lor această reuşită. Cagliari e o echipă bună, care ne-a pus în dificultate", a declarat Mutu la Sky Sport. "Este cea mai frumoasă zi pentru mine din 2010, una din puţinele zile fericite, bine că se termină acest an. A fost greu, ştiam că nu va fi uşor, însă victoriile obţinute mai greu sunt mai frumoase. Gilardino? Când va reveni îşi va relua postul, el este cel mai bun", a declarat Mutu imediat după meci. 

UPDATE Mutu: "Mihajlovici m-a apărat cum puţini ar fi făcut-o şi vreau să-i mulţumesc"

Mutu a ţinut apoi să-i mulţumească antrenorului Sinisa Mihajlovici, care l-a susţinut pe perioada suspendării.

"Sper să fiu noul transfer din ianuarie. Sunt mulţumit pentru gol şi victorie, aceste puncte sunt foarte importante pentru noi. Din punct de vedere psihic sunt destul de bine, reacţionez bine la dificultăţi. Pe lângă faptul că sunt fotbalist, sunt un om, am făcut greşeli. Îmbrăţişarea cu Mihajlovici? A fost fundamental pentru mine, mi-a fost aproape şi m-a apărt în public aşa cum puţini ar fi făcut-o. A fost mare şi vreau să-i mulţumesc", a adăugat Mutu.

image

Şi antrenorul îl laudă pe "Briliant". Mihajlovici: "Mutu este puternic, ştia că va reveni"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite