Mihajlovici: "Mutu este puternic, ştia că va reveni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revenire Mutu
Revenire Mutu

Tehnicianul Sinişa Mihajlovici a declarat că este foarte fericit pentru atacantul Adrian Mutu, care a adus victoria Fiorentinei în meciul cu echipa Cagliari, scor 1-0, din etapa a XV-a a campionatului Italiei, el reuşind să marcheze după 11 luni într-o partidă oficială, informează violanews.com.

"Mutu a suferit atât de mult în ultimele luni, sunt foarte bucuros pentru el. În îmbrăţişarea cu Mutu era toată stima pentru un jucător care este foarte important şi a suferit atât de mult în această perioadă. Mutu este puternic, nu a spus niciodată că vrea să se lase de fotbal pentru că ştia că va reveni", a declarat Mihajlovici.

Atacantul Adrian Mutu, revenit pe teren la sfârşitul lunii octombrie, după o suspendare de nouă luni, a marcat golul victoriei formaţiei Fiorentina, scor 1-0, în meciul cu echipa Cagliari, din etapa a XV-a a campionatului Italiei. Mutu a fost integralist la Fiorentina, el marcând cu capul în minutul 52. El a mai marcat şi în minutul 44, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. De asemenea, el a primit un cartonaş galben în minutul 57.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite