Mutu, amendat pentru că a fumat şi a băut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiorentina nu mai „înghite“ escapadele lui Mutu
Fiorentina nu mai „înghite“ escapadele lui Mutu

Adi a fost sancţionat de Fiorentina cu 23.000 de euro deoarece a petrecut în „orele de program“. „Briliantul“ a mai primit o lovitură. De data aceasta din partea clubului Fiorentina, care a decis să-i amendeze actele de indisciplină.

Nu doar comitetul olimpic italian aşteaptă să-l amendeze pe Mutu. Pe lângă înjumătăţirea de salariu „promisă" încă de săptămână trecută, românul are de plătit acum şi nişte „datorii" mai vechi faţă de Fiorentina.

Mai citiţi şi:

Adrian Mutu are susţinerea presei şi suporterilor din Italia

Fiorentina, dependentă de „drogul“ numit Mutu

„Briliantul" a fost amendat de conducerea clubului cu suma de 23.000 de euro pentru actele sale de indisciplină comise înainte de deschiderea „cazului sibutramina".

Astfel, „decarul viola" a fost sancţionat cu 16.500 de euro pentru o ieşire nocturnă nepermisă (cel mai probabil e vorba de incidentul din Hotelul Four Seasons, când Mutu a bătut un cetăţean libanez) şi cu încă 6.500 de euro pentru că a fumat în incinta stadionului.

E cu soţia în Republica Dominicană

Mutu, care se află acum în Republica Dominicană alături de soţia sa, Consuelo, va reveni în Italia duminică şi se va pregăti alături de avocaţii săi pentru audierile ce vor începe la sfârşitul săptămânii viitoare. Audieri în urma cărora se va decide cât mai are de plătit şi pentru cea mai recentă abatere, „dopajul" cu sibutramină.

Mutu nu s-a înţeles cu Răzvan din prima

Cornel Dinu a dezvăluit ieri că „Briliantul" şi selecţionerul României au dezvoltat o relaţie încordată încă de la instalarea lui Lucescu junior pe banca naţionalei.

„Răzvan a rămas dezamăgit de Mutu de la prima lor întâlnire, de la Florenţa, când selecţionerul a încercat să-i explice jucătorului cum vrea să-l folosească în teren, iar Adi i-a răspuns că nu are nevoie de indicaţii, că ştie şi singur cum să joace", a povestit Dinu.

Mutu şi Răzvan Lucescu nu-şi mai vorbesc de la meciul cu Serbia (0-5), după care atacantul a plecat de la hotel fără să-i spună antrenorului, mergând la o petrecere la Novi Sad.

„Adi a luat pastila de Revelion"

Spiridon Mutu  a sărit în apărarea băiatului său    Foto: Agerpers

Spiridon Mutu  a sărit în apărarea băiatului său

La o lună de la izbucnirea scandalului, Spiridon Mutu, tatăl lui Adrian, a povestit pentru „Adevărul" de unde i se trage fiului său. „Adi a luat pastilele de slăbit pe 31 decembrie, crezând că sunt naturiste. Erau toţi la masă, şi soţia mea discuta cu Consuelo despre acele pastile de slăbit nenorocite. Adi, când a auzit, a zis că ia şi el o pastilă. Soţia mea a insistat să nu ia, pentru că cine ştie ce i se mai întâmplă. Adi s-a uitat pe prospect şi a zis: «Nu vezi, mamă, că sunt 100% naturale! Ce naiba să mi se întâmple?». Şi, uite, unde s-a ajuns!", a declarat Spiridon Mutu.

Pastilele de slăbit cumpărate din Piteşti de Rodica Mutu ar fi trebuit să ajungă la o rudă de-a soţiei fotbalistului. „Soţia lui Adi, Consuelo, a luat şi ea pastile de slăbit, aduse în Italia tot de nevastă-mea. A fost mulţumită de ele şi a vorbit despre efectul lor miraculos şi cu o mătuşă de-a sa care lucrează la Ambasada Republicii Dominicane din Italia. Din acest motiv, Consuelo a rugat-o pe soţia mea să-i aducă pe 28 decembrie, anul trecut, când a plecat în Italia, la copii, câteva flacoane. Nu a mai găsit decât trei cutii, dintre care o pastilă a luat Adrian, aşa cum v-am spus, pe 31 decembrie", susţine Spiridon Mutu.

"I-am zis lui Adrian să fie atent la tot ce bea şi ce mănâncă. Şi la restaurant să i se desfacă sticla de vin în faţă, nu să i se aducă de la bar, că cine ştie ce i se pune în pahar."
Spiridon Mutu
tatăl lui Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite