UPDATE: Adrian Mutu are susţinerea presei şi suporterilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reporterii italienii de la Tele 7 au făcut astăzi un interviu şi cu primul antrenor al lui Adrian Mutu
Reporterii italienii de la Tele 7 au făcut astăzi un interviu şi cu primul antrenor al lui Adrian Mutu

În plin scandal de dopaj, Adrian Mutu va apărea pe micile ecrane din Italia, într-un documentar despre viaţa şi cariera sa în Piteşti, la FC Argeş.

O echipă formată dintr-un reporter şi doi cameramani, de la televiziunea Tele 7, care emite în toată Italia, a venit, ieri dimineaţă, în Piteşti pentru a stânge toată documentaţia. Filmări au început în Bucureşti, cu impresarul fotbalistului, Giovanni Becali, şi cu preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea.


Cameramanii au filmat două ore şi jumătate în casa părinţilor lui Mutu


În Piteşti, primele cadre au fost filmate în casa părinţilor lui Adrian Mutu. Timp de două ore şi jumătate, părinţii lui Adrian Mutu au povestit pasaje din copilăria lui Adrian Mutu. Cameramani au filmat în toate camerele casei familiei Mutu, de pe bulevardul Republicii şi au fost impresionaţi de mormanul de poze din copilăria lui Adrian păstrate la loc de cinste de părinţii „Briliantului”. „ Ne-au luat interviuri despre copilăria lui Adrian, despre primii paşi făcuţi pe terenul de fotbal. Mi-au spus că vor face un film despre Adrian care va fi difuzat în toată Italia”, a spus Spiridon Mutu, tatăl fotbalistului crescut pe malul Argeşului. Filmările au continuat apoi, încă două ore, la stadionul „Nicoale Dobrin”. S-au înregistrat cadre din vestiarul de la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Argeş, acolo unde Adrian Mutu şi-a petrecut junioratul în fotbal, după care oaspeţii italieni au realizat un interviu de un sfert de oră şi cu Mihai Ianovschi, primul antrenor al fotbalistului piteştean. Printre altele, reportera Monica Gezzi, de la Tele 7, a avut şi întrebări la care Mihai Ianovschi a evitat să răspundă. Cum ar fi episodul cu dopajul de la Chelsea, dar şi cel legat de situaţia creată la Florenţa, după ce Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la două controale doping. „ Nu intru în detaliile legate de viaţa privată a lui Adrian. Eu pot să vă povestesc despre fotbalistul Adrian Mutu. Restul este can-can”, a răspuns laconic Mihai Ianovschi.


Şi cei de la BBC au făcut un documentar despre viaţa lui Mutu


Nici tatăl fotbalistului nu a vrut să comenteze pe marginea episodului Fiorentina. „ Vă rog să mă înţelegeţi că nu am ce să vă spun. Suntem şi aşa destul de supăraţi. Aşteptăm şi noi rezultatul final”, a precizat Spiridon Mutu. În acelaşi context, reportera televiziunii Tele 7 spune că în Italia, Adrian Mutu are susţine din toate părţile. „Adrian Mutu este iubit de toată lumea în Italia. Este un mare fotbalist şi este respectat. Şi suporterii şi presa, toată lumea îl susţine”, a afirmat la plecare reportera Monica Gezzi. Altfel, este pentru a doua oră când o televiziune străină face un reportaj despre Adrian Mutu, şi tot în urma unui scandal în care a fost implicat fotbalistul piteştean. În 1997, o echipă de la BBC a venit în Piteşti pentru un documetar despre Adrian Mutu, la puţin timp după ce fotbalistul fusese depistat dopat, la Chelsea.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite