Ozil, revelaţia Mondialului, pe lista Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Spaniei îl urmăreşte de trei ani de zile pe fotbalistul turco-german şi vrea să-l cumpere acum şi să-l mai lase un an, împrumut, la Bremen, pentru a se mai "coace".

Este una din senzaţiile Campionatului Mondial şi nu doar pentru golul marcat contra Ghanei, gol care a permis selecţionatei Germaniei calificarea în optimile de finală. De ceva vreme se vorbeşte despre Mesut Ozil, germanul de origine turcă, fotbalist convertit într-unul din simbolurile noii generaţii de fotbalişti germani.

Citeşte şi: Care sunt primele lovituri de transferuri ale verii

FC Barcelona îl urmăreşte cu atenţie de trei ani, de când a debutat în selecţionatele de tineret ale Germaniei şi în acest timp, încet-încet, Ozil s-a transformat într-unul din cei mai importanţi oameni ai clubului Werder Bremen.

Clubul catalan a trimis scouteri la Campionatul European U21 din 2009, în care Ozil a terminat pe locul 1 cu Germania şi în care a fost ales cel mai bun fotbalist al turneului. Încă de atunci Barça pregăteşte un transfer al mijlocaşului cu veleităţi de atacant, susţine El Mundo Deportivo.

Citeşte pe adevarul.es care e cheia unui transfer al puştiului-minune al fotbalului german şi ce a declarat Ozil despre Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite