Maradona: "Am fost minţit şi trădat de către Federaţie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al Argentinei, Diego Maradona, a izbucnit ieri într-un iureş de acuze la adresa preşedintelui Federaţiei Argentinene de Fotbal, Julio Grondona şi a directorului tehnic al naţionalei Carlos Bilardo.

Mai citiţi şi: Tom şi Jerry în variantă argentiniană

Fostul mare fotbalist, care a fost demis marţi seară din funcţie, a citit un mesaj într-o conferinţă de presă, spunând că a fost victima trădării şi a minciunilor celor doi.

"Grondona m-a minţit, Bilardo m-a trădat. După eliminarea de la Campionatul MOndial, Grondona a venit în vestiar şi mi-a spus că este mulţumit de munca mea. Am martori jucătorii. După întoarcerea în ţară lucrurile s-au complicat. M-a chemat în birou la el şi mi-a spus că vrea să rămân la naţională, dar fără şapte dintre colaboratorii mei. Era clar că vroia să scape şi de mine. Ştia că nu pot să lucrez fără ei, a spus Maradona.

Acesta şi-a continuat tirul acuzaţiilor: "Eu mi-am apărat colaboratorii. Probabil cineva din anturajul echipei i-a sugerat preşedintelui că îmi voi trăda colaboratorii. S-a gândit că aş proceda aşa cum face el", a spus Maradona cu trimitere la directorul tehnic Bilardo."

Argentina a părăsit Campionatul Mondial din Africa de Sud în faza sferturilor de finală, după o înfrângere umilitoare, 0-4 cu Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite