VIDEO Gabi Balint primeşte informaţii în limba spaniolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al naţionalei ţării noastre, Gabi Balint, actualmente selecţioner al primei reprezentative a Republicii Moldova, a asistat la un meci amical din ţara vecină, Academia Chişinău - Dinamo Tighina, unde a dialogat cu fostul antrenor al Moldovei, Igor Dobrovolschi.

Balint a fost însoţit de secundul Ion Testemiţanu, cei doi tehnicieni asistând la această întâlnire doar zece minute. În pauza meciului, selecţionerul a discutat cu Igor Dobrovolschi, predecesorul său, despre naţionala Republicii Moldova. Cei doi au conversat în limba spaniolă, limbă pe care au învăţat-o pe când evoluau în Peninsula Iberică, la Real Burgos respectiv Deportivo Castellon.

Mai citiţi şi:

Ion Testemiţanu a acceptat să devină secundul lui Gabi Balint la naţionala Moldovei

Gabi Balint : „Vreau să naturalizez români!“

Nici Balint şi nici Dobrovolschi nu au vrut să comenteze despre ceea ce au discutat. Românul a evitat declaraţiile către mass-media într-un mod amabil, după cum informează Publica TV, în timp ce Dobrovolschi a fost destul de dur şi aproape a jignit un redactor.

Când a aflat că actualul antrenor al Republicii Moldova i-a mulţumit public pentru informaţii, Igor Dobrovolschi a confirmat faptul că a mai purtat anterior discuţii cu Gabi Balint. "I-am spus tot ceea ce a vrut să audă. Eu nu sunt o persoană care să-i impună să facă ceva", a replicat tehnicianul care a înregistrat cele mai mari succese din istoria naţionalei de fotbal a Republicii Moldova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite