Cesare Natali: „Mutu e distrus, dar nu o arată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegul lui Mutu de la Fiorentina, fundaşul Cesare Natali, spune că „Briliantul" face faţă faţă cu greu antrenamentelor şi situaţiei dificile în car se află, dar nu arată acest lucru, având mereu zâmbetul pe buze şi dorinţa enormă de a se revanşa.

Adrian Mutu trage din greu la şedinţele de pregătire ale echipei în cantonamentul de la Cortina d'Ampezzo, după ce, timp de şase luni, s-a antrenat de unul singur pentru a fi în formă când îi expiră perioada de suspendare. „Briliantul" a fost lăudat de Mihajlovici şi de directorul sportiv Panteleo Corvino, tocmai cel care declara sus şi tare că vrea să scape de el, pentru determinarea de care dă dovadă în această perioadă. Presa din peninsulă scrie că Mutu ar face de toate pentru a ieşi în evidenţă.

La jocurile şcoală, Adrian marchează de câte ori prinde ocazia, dă pase decisive pentru coechipieri şi îi ajută pe aceştia şi în apărare. Îi dă mereu sfaturi lui Jovetici, iar la finalul antrenamentelor rămâne încă o jumătate de oră în plus pentru a executa lovituri libere", au spus ziariştii italieni. „Se vede pe el că este distrus, dar Mutu nu cedează. Pe el, pe Gamberini şi pe Donalel îi simt distruşi după exerciţiile fizice. În ultimele zile, Mutu nu a dat impresia unui om cu probleme. El trăieşte precum un om fericit. Asta e una dintre calităţile sale", a afirmat şi colegul său Natali.

Citeşte şi:

Ce face Mutu la antrenamentele Fiorentinei

Mihajlovici: „Mutu este ţigan ca şi mine"

Adrian Mutu începe să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu noul său antrenor de la Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, exact cel care în urmă cu 7 ani l-a scuipat într-un meci dintre Lazio-Chelsea. „Îmi place de Mutu. Are acelaşi caracter ca al meu, e un pic ţigan ca şi mine. Avem nevoie de astfel de jucători cu caracter puternic precum cel al lui Mutu", spune Mihajlovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite