Mutu s-a luat la harţă cu un coechipier la un meci şcoală - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu începe să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu noul său antrenor de la Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, exact cel care în urmă cu 7 ani l-a scuipat într-un meci dintre Lazio-Chelsea. Briliantul este din ce în ce mai arţăgos la antrenamentele viola

UPDATE Mutu, la un pas de bătaie cu Comotto

"Briliantul" s-a enervat foarte tare la antrenamentul de azi al Fiorentinei. După ce a reuşit o scăriţă de senzaţie din 11 metri, la fel ca pe vremea când nu era suspendat, fotbalistul român s-a luat la harţă cu Comotto, fundaşul dreapta al adversarilor săi.

image

Partida s-a terminat cu scorul de 4-4. Adrian Mutu a primit aplauze la scenă deschisă de suporteri pentru dăruirea de care dă dovadă pe teren. La un moment dat, a sârit calul prea mult şi a fost cât pe ce să-l lovească pe Comotto, care a avut o intrare mai urâtă la el.

Foto Firenzeviola

image

UPDATE: Montolivo: "Avem nevoie de răutatea lui Mutu. Forţa de care beneficiază el, le poate face rău adversarilor şi ne poate aduce rezultate nouă. Sper să rămână cu noi"

UPDATE "Adrian m-a asigurat că nu vrea să plece. Cu el, Fiorentina este mai puternică", a spus Mihajlovici într-un interviu pentru fiorentina.it

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

UPDATE După fiecare antrenament, "Briliantul" se întrece cu antrenorul Sinisa Mihajlovici la un concurs de lovituri libere. Vezi ce goluri i-au dat cei doi lui Frey. Mihajlovici îi dă lecţii fotbalistului nostru, chiar dacă are 43 de ani.

Vezi cum îl învaţă Mihajlovici pe Mutu să tragă la vinclu

Vezi mai jos cele mai frumoase goluri ale lui Mihajlovici din lovitură liberă

UPDATE Jovetici: "Mutu va fi mai puternic după suspendare"

Adrian Mutu este lăudat de colegul său, Stephan Jovetici pentru dăruirea de care dă dovadă la antrenamentele Fiorentinei. "Este o onoare pentru mine să joc înaintea lui Mutu. Când va reveni, va fi mai puternic. El demonstrează în acest cantonament că are o dorinţă enormă de a arăta că nu este terminat", a declarat Jovetici.

image

UPDATE Mutu cere mărire de salariu

Conform calciomercatoweb, Mutu intenţionează să ceară o suplimentare salarială, altfel urmând a lua în calcul una dintre propunerile pe care le are. Giovanni Becali a declarat că îşi propune să-i asigure clientului său un venit mai important din stagiunea viitoare: "Pentru moment, Adrian e jucătorul Fiorentinei, dar vreau să-i găsesc un contract mai bun din punct de vedere financiar".

Mutu s-a întors la antrenamentele Fiorentinei

UPDATE După ce luni a lipsit de la antrenamentele echipei, fiind învoit de Panteleo Corvino şi Sinisa Mihajlovic, astăzi "Briliantul" s-a pregătit alături de coechiperi. Sinisa Mihajlovici a lucrat separat cu el, Jovetici şi Ljajici, scheme ofensive de joc. Întrebarea este: va rămâne la Fiorentina şi după suspendare?

UPDATE Mihajlovici: "Mutu e ţigan ca şi mine"

"Îmi place de Mutu. Are acelaşi caracter ca al meu, e un pic ţigan ca şi mine. Avem nevoie de astfel de jucători cu caracter puternic precum cel al lui Mutu", spune Mihajlovici.

UPDATE Colegul lui Mutu, Natali: "Mutu este distrus, dar nu arată acest lucru"

image

Fundaşul Fiorentinei, Cesare Natali, spune că "Briliantul" este distrus după alergări, dar nu arată acest lucru, având mereu zămbetul pe buze şi dorinţa enormă de a se revanşa." Se vede pe el că este distrus, dar Mutu nu cedează după exerciţiile fizice. În ultimele zile, Mutu nu a dat impresia unui om cu probleme. El trăieşte precum un om fericit. Asta e una dintre calităţile sale", a spus colegul său Natali.

UPDATE Mihajlovici: "Dacă va rămâne, Mutu va fi util pentru noi"

Întrebat despre situaţia lui Adrian Mutu, antrenorul Sinisa Mihajlovici a declarat că se va baza pe "Briliant" după perioada de suspendare a acestuia, scadentă la 29 octombrie: "Îmi pare rău pentru problemele lui. Dacă va rămâne la noi, cu siguranţă ne va fi util după perioada de suspendare".

image

Citeşte şi: Mutu e bărbat, Zicu e femeie

UPDATE: Panteleo Corvino: "Mă bucur că Mutu a început să zămbească din nou"

Cel care declara sus şi tare că vrea să scape cu orice preţ de Adrian Mutu în această vară, direcotul sportiv al Fiorentinei, Panteleo Corvino şi-a schimbat părerea după ce l-a văzut pe "Briliant" la antrenamentele de la Cortina d'Ampezzo. "Tot ce mă bucură în acest moment este dorinţa nebună a lui Mutu de a demonstra că nu este terminat. Mă bucur că şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal şi de a zămbi. A trecut prin multe momente grele".

Presa din Italia: "Mutu are o dorinţă nebună de a arăta că nu este terminat"

image

Potrivit presei din Peninsulă, Briliantul a fost ca în zilele sale bune la ultimele antrenamente ale Fiorentinei. "A glumit de la începutul pregătirii cu Mihajlovici, iar apoi l-a sfidat pe acesta la o serie de lovituri libere. Este numai un zămbet, un om destul de liniştit, de parcă toate problemele lui au luat sfârşit. Este păcat să nu-l vedem pe acest jucător în meciuri oficiale o bună perioadă de timp. Cum va arăta viitorul lui Mutu rămâne de văzut, însă în acest cantonament el arată că are o dorinţă nebună de a arăta că nu este terminat".

Mihajlovici l-a bătut la lovituri libere

Mutu porneşte cu dreptul noul sezon cu Fiorentina. De fapt a fost primul antrenament al acestui an fotbalistic, iar "Briliantul" a glumit minute în şir cu Sinisa Mihajlovici, cel care l-a scuipat în 2003, la un meci Lazio-Chelsea (0-4).

Mutu s-a antrenat cu zămbetul pe buze sub comanda lui Mihajlovic (firenzeviola.it)

image

După o şedinţă de pregătire de o oră şi jumătate, Adrian Mutu, Jovetici şi Ljajic s-au întrecut cu antrenorul lor, cunoscut ca "Regele loviturilor libere" de pe vremea când evolua pentru Lazio sau Sampdoria.

Câştigător a fost nimeni altul decât fostul mare fundaş sârb, însă pentru Mutu este important că a reuşit să interacţioneze cu cel care îi va fi antrenor.

image

La finalul şedinţei de pregătire Briliantul s-a pozat cu suporterii şi a acordat autografe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite