Borcea: "De când am pierdut titlul cu Urziceni, dorm numai cu medicamente"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La despărţirea de Dinamo, fostul acţionar al "câinilor" a povestit mai multe momente inedite din cei 17 ani în care a fost implicat în activitatea clubului din "Ştefan cel Mare".

Cristi Borcea a explicat într-o conferinţă de presă motivele pentru care a plecat de la Dinamo.
"După pierderea campionatului cu Unirea Urzieni, cînd a fost cea mai neagră zi din viaţa mea. De atunci dorm în 90% din seri cu medicamente. Era o echipă excepţională la Dinamo. În ultimii 3 ani eram decis să fac pasul înapoi. Acea problemă de sănătate m-a făcut să îmi dau seama că sînt lucruri mai importante în viaţă. Eu nu pot să fac lucrurile pe jumate. Mă dedic 100%", a spus fostul acţionar.

Ce a mai declarat Borcea:

"Am mai avut anumite discuţii cu Dragoş, a venit la Miami. L-am adus la meciul cu Lazio beat mort, nu se urcase niciodată la un meci", a mai povestit Borcea.

"Îmi pare bine că mi-am lăsat orgoliu deoparte şi că l-am adus pe Dario Bonetti. Cu Bonetti am avut o relaţie extraordinară. În fiecare zi am vorbit cu el, chiar şi după ce am vîndut acţiunile".

"Au fost cei mai frumoşi ani din viaţa mea. Chiar dacă mi-au adus anumite probleme şi by-pass-uri. Dar de asta e frumos fotbalul şi mai palpitant. A fost o decizie foarte grea să mă despart după atîta timp de Dinamo. A fost şi va rămîne în viaţa mea. Nu mai există altă echipă pentru mine".

Citiţi aici şi

Top 5 "perle" ale lui Borcea la Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite