Copos: "Dragomir va răspunde în faţa legii. E ilegal ce face Liga!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

George Copos a fost în această dimineaţă la Casa Fotbalului pentru a se consulta cu persoane din FRF în cazul "Varga şi Bălan" iar la ieşire a spus că oricine va lua o decizie împotriva Rapidului va răspunde în faţa legii cu toate consecinţele.

George Copos a declarat că nu este normal ceea ce face LPF. „Am făcut astăzi cerere către LPF să ne explice de ce au oprit carnetele de joc ale lui Varga şi Bălan. Aşteptăm un răspuns de la ei. Este ilegal să ia dreptul de joc al unui fotbalist, dreptul la muncă",a spus Copos pentru www.adevarul.ro.

Oficialul grupării din Giuleşti a precizat că echipa Rapid nu a încălcat legea. "Ne-am uitat încă odată în regulament şi s-a constatat că în conformitate cu articolul 51, punctul 6 din ROAF, Rapidul a fost de bună credinţă şi a respectat toate regulamentele fotbalului. Practic, o comisie nu poate lua o decizie împotriva Rapidului. Categoric se va face dreptate, nu am niciun fel de emoţie", a concluzionat Copos.

Mai citiţi şi:

Gigi Becali: "Interesul Stelei e să câştige Rapid"

Mitică înfundă Rapidul

Iancu: "Nu voi pierde niciodată la TAS!"

George Copos a adăugat: "Dacă se dă o altă decizie decât cea legală, se face un mare abuz şi atunci cei care vor lua această decizie şi cel care stă în scaunul de preşedinte la LPF vor răspunde în faţa legii. Cu tot respectul pe care îl am pentru preşedintele LPF, el nu trebuia să se pronunţe. Nu are voie şi nici dreptul să se pronunţe, pentru că nu este comisie".

Copos a completat, referitor la declaraţia preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, de a se rejuca partida dintre Rapid şi FC Tiomişoara: "Dragomir este preşedintele tuturor cluburilor, pentru că de aceea se numeşte Liga Profesionistă de Fotbal. Nu trebuie să se pronunţe, nu are voie. Motiv pentru care noi, în conformitate cu articolul 51, punctul 6, am fost de bună credinţă. Am avut ştampila pe carnetele jucătorilor şi nu trebuie să avem nicio emoţie. Oricine va lua o decizie împotriva Rapidului va răspunde în faţa legii cu toate consecinţele".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite