FC Vaslui - Rapid, 1-1/ Milanov a suferit o comoţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui - Rapid au remizat 1-1, la capătul unui meci de luptă. Terenul greu şi-a spus cuvântul, iar jucătorii celor două echipe au făcut risipă de energie. Golul gazdelor a fost unul de excepţie, Raul Costin învingându-l pe Bornescu cu un şut la vinclu. Pentru Rapid a egalat Herea.

Dinu Gheorghe: "Numai fraierii învaţă din propriile greşeli"

"Am avut şi ghinion, a fost şi terenul greu. Nu am ce să-i reproşez lui Bornescu, noi nu facem asta cu jucătorii noştri. Aşa, aş putea să întreb de ce nu a fost nimeni să-l blocheze pe Raul Costin în momentul şutului. Asta este, greşelile sunt colective, nu avem de ce să dăm vina pe un singur om. Se putea să fim şi mai sus decât suntem acum, dar învăţăm din greşeli. Din păcate, numai fraierii învaţă din propriile greşeli. Dacă în primăvară vom şi marca din ocaziile pe care le avem, atunci vom reuşi mai mult", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

"Am dominat jocul şi meritam trei puncte. Golul lui Costin a fost unul de excepţie, nu aveam ce face. Azi am demonstrat că avem o atitudine de învingători, că suntem pregătiţi de Liga Europa, să ne îndeplinim obiectivul ", a spus şi Şumudică.

Viorel Hizo: "Sunt supărat, noi ne doream victoria, trebuia să câştigăm, am condus cu 1-0. Am terminat pe locul trei după un sezon cu probleme, jucători importanţi care au lipsit. Şumudică trebuie să revadă o fază din minutul 37 şi-atunci o să tacă (n-r- Rui Duarte trebuia eliminat)"

Viorel Hizo a fost exasperat de arbitraj la Timişoara

Vezi aici filmul meciului!

Partida a şuat sfârşit.

Min. 89 - Schimbare la Rapid: Dobroiu intră în locul lui Frunză.

Min. 81 - Schimbare la Rapid: Cesinha intră în locul lui Sburlea.

Min. 80 - Schimbare la Vaslui: Pouga intră în locul lui Bello.

Min. 78 - Schimbare la Vaslui: Bălace este înlocuit cu Gerlem.

Min. 74 - Schimbare la Rapid: Herea este înlocuit cu Costa.

Min. 70 - Şut al lui Ghencev, reţinut de Bornescu.

Min. 58 - Glauber primeşte cartonaş galben.

Min. 56 - Nervi la Vaslui. Intrarea lui Ghencev la Grigorie a agitat spritele. Papp a vrut să-l scoată pe rapidist în afara terenului, iar jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit. Papp a primit cartonaş galben pentru gestul său.

Min. 50 - Sburlea cere penalty, după un contact cu Bălace. Rapidistul e atins de vasluian, dar cade mult prea uşor.

Min. 49 - GOOOOL RAPID 1-1 - Atac rapidist condus de Rui Duarte, care pasează la Sburlea, iar vârful l-a deschis inspirat pe Herea în centrul careului. Mijlocaşul a marcat fără probleme, la o fază în care moldovenii au cerut un fault în atac. 

Min. 48 - Campano aşteaptă prea mult şi Marcos Antonio intervine decisiv.

Min. 46 - Schimbare la Vaslui: Milanov a fost înlocuit cu Campano. Milanov are nevoie de îngrijiri medicale şi este transportat de urgenţă la spital. Acesta s-a resimţit după ce a primit în plină figură o minge la un şut al lui Frunză.

Milanov

A înceut repriza a doua.

Prima repriză a luat sfârşit.

Min. 44 - 1-0 GOOOOL VASLUI. Raul Costin are un şut de excepţie, la vinclu. Un eurogol la care Bornescu nu a mai avut ce face.

Min. 37 - Rui Duarte primeşte galben după un fault la Bălace. Faultul a fost unul foarte dur şi putea primi chiar cartonaş roşu.

Rui Duarte

Min. 29 - Paradă a lui Bornescu la un şut periculos al lui Gheorghiu. A fost cea mai mare ocazie a meciului. Scăpaţi pe contraatac, rapidiştii au răspuns imediat cu un şut al lui Sburlea.

Min. 19 - Sânmărtean pasează inspirat printre M. Antonio şi Glauber, dar Wesley nu mai ajunge la minge şi Bornescu reţine.

Min. 16 - Wesley îl încearcă iar pe Bornescu cu un şut-centrare, dar portarul e pe post.

Min. 14 - Raul Costin îl lasă în urmă pe Spadacio în cursa lui spre poarta lui Bornescu, pasează la Wesley, iar vârful Vasluiului trimite un şut-centrare, respins în corner de portarul giuleştenilor.

Min. 12 - Papp îl faultează pe Sburlea, dar centralul partidei nu acordă nimic!

Min. 10 - Prima ocazie a Rapidului, Grigorie trimite spre poartă, dar Kuciak e pe post şi respinge în corner.

Min. 8 - Terenul greu îşi spune cuvântul. Până în acest moment Vasluiul şi Rapid duc un joc de luptă, fără realizări tehnice. Rapid a adus o echipă cu mult schimbată. Cu Lazăr şi Cassio, suspendaţi, iar Marius Constantin accidentat, Şumudică a experimentat. Ca surpriză, rapidistul i-a ţinut pe bancă pe Bozovici şi Cesinha, în locul lor preferându-i pe Ezequias şi Frunză.

Partida a început! Giuleştenii joacă în negru, pentru prima dată în acest sezon. "Ninsoare în peluze", e un banner amzuant al fanilor vasluieni, care nu şi-au lăsat echipa la greu. Şi de la Bucureşti au sosit aproximativ 150 de fani rapidişti.

Echipele de start:

FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Cînu, Bălace - Ad. Gheorghiu, R. Costin, Ghencev, Sînmărtean - Wesley, Bello

Rapid: Bornescu - R. Duarte, M. Antonio, Glauber, Ezequias - Spadacio, Ş. Grigorie, N. Grigore, Frunză - Herea - Sburlea

Şumudică e liniştit de preşedintele Dinu Gheorghe. Indiferent de rezultatul cu Vaslui nu va fi demis:"Postul lui Şumudică nu e în pericol, el va încheia campionatul pe banca noastră"
Giuleştenii au avut probleme înainte de meci: s-au pregătit o singură dată în trei zile

Deşi vremea le-a dat peste cap planurile rapidiştilor, preşedintele Dinu Gheoghe nu vrea întreruperea campionatului.

Puşcăriaşii au strâns rapid zăpada!

Cu toate că s-a pus problema ca această etapă să se amâne, partida dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti se va desfăşura conform programului.

Ninsoarea căzută din belşug azi noapte a băgat în alertă autorităţile care au apelat la ajutorul deţinuţilor din Penitenciarul Vaslui pentru a curăţa gazonul de pe "Municipal" de zăpadă.



"Am cerut ajutorul a 35 de deţinuţi, deoarece vrem ca meciul din această seară să se desfăşoare în condiţii normale. Ne-am mobilizat încă de la primele ore ale dimineţii şi sperăm ca până la prânz stadionul să fie pregătit pentru meci. Le-am adus deţinuţilor pachete cu mâncare şi ceai fierbinte", ne-a declarat Valeriu Caragaţă, viceprimarul Vasluiului.

"Municipalul" a fost curăţat de deţinuţi



Partida dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti va începe de la ora 20:30 şi va fi arbitrată la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele două tuşe de Ionel Popa şi Eduard Dumitrescu.

"Municipalul" a fost curăţat de deţinuţi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite