Rapidiştii au făcut doar un antrenament în trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sburlea (nr. 21) va fi din nou titular contra Vasluiului
Sburlea (nr. 21) va fi din nou titular contra Vasluiului

Meciul FC Vaslui – Rapid de azi e în pericol să nu se dispute din câte spune Porumboiu. Şi rapidiştii cer ca meciul să nu se joace, mai ales că nu s-au mai putut antrena de trei zile!

Vremea i-a dat planurile lui Şumudică peste cap. Roman s-a rupt miercuri, iar antrenorul a comandat joi doar un antrenament la sala de forţă pentru că terenul de la Pro Rapid era greoi din cauza ploilor abundente.

Porumboiu vrea amânarea meciului

Coşmarul nu s-a oprit aici. Drumul spre Moldova a fost unul cu peripeţii. Giuleştenii au aşteptat ore în şir pe aeroportul Otopeni, deoarece avionul nu a putut pleca din cauza ceţii. Apoi, rapidiştii au aterizat la Bacău tot din cauza vremii, iar restul drumului până la Iaşi, unde erau cazaţi, l-au făcut cu autocarul.

Cum jucătorii erau deja obosiţi, Şumudică a decis să nu mai facă antrenamente, programând doar unul pentru aseară! Astfel, giueştenii au reuşit „performanţa" să facă doar o singură şedinţă de pregătire cu mingea în trei zile!

Şi Porumboiu e îngrijorat de vreme şi spune că terenul nu va rezista la ora jocului cu Rapid.

„La Vaslui plouă rău, drenajul nu face faţă şi s-ar putea să o dea în ninsoare, iar la ora meciului vor fi -10 grade. Vă daţi seama că e foarte greu să joci. Eu nu vreau să zic dacă ar fi bine sau nu să jucăm cu Rapid, asta va decide arbitrul", a spus Porumboiu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite