Dănuț Oprea: „Suntem luptători și nu ne temem de o demitere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă propria formație merge din rău în mai rău, după înfrângerea cu 0-4 de la Cluj, FC Brașov fiind învinsă cu 0-3, pe propriul teren, de Universitatea Craiova, directorul tehnic al „stegarilor“, Dănuț Oprea, nu dezarmează.

După umilința suferită în această seară, în fața oltenilor, „galben-negrii“ au intrat serios în lupta pentru evitarea retrogradării, ajungând la -7 în clasamentul adevărului.

Vedeți aici desfășurarea livetext a partidei  FC Brașov - Craiova

Cu toate acestea, oficialii formației de la poalele Tâmpei sunt convinși că situația este sub control. „Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest joc. Am făcut cel mai slab meci de la începutul campionatului. Sunt inexplicabile anumite gafe ale jucătorilor noștri.

Am făcut cadouri mari Craiovei, iar fotbalul nu te iartă la acest nivel. Este foarte greu să întorci rezultatul după ce ești condus printr-un autogol. Golul doi l-am luat tot pe o greșeală mare a defensivei, iar apoi am avut posesia, dar nu am reușit să fim periculoși.

Vom încerca să învingem etapa viitoare pe Victoria Brănești și să recuperăm punctele pierdute astăzi. Știam de la începutul sezonul că ne va fi greu, dar nu imposibil.

Atât eu, cât și Daniel Isăilă suntem luptători și mergem mai departe, nu ne temem că vom fi demiși. Decizia o poate lua numai patronul. Vom face tot posibilul pentru a depăși cât mai repede această perioadă nefastă“, a precizat Dănuț Oprea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite