FC Braşov, umilită de Craiova! Situaţie fără scăpare pentru "stegari"! Vezi desfăşurarea unui meci horror pentru FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În turul campionatului trecut, FC Braşov a învins cu 2-0
În turul campionatului trecut, FC Braşov a învins cu 2-0

În ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I, FC Braşov a pierdut fără drept de apel în faţa Universităţii Craiova, oltenii lui Piţurcă impunându-se cu un sec 3-0. După acest insucces, Braşovul a intrat în hora retrogradării, cu -7 în clasamentul adevărului!

Meciul FC Braşov - Craiova a avut loc în această seară, de la ora 20.30, pe Stadionul Tineretului.

Vezi aici desfăşurarea LIVETEXT a partidei FC Braşov - Universitatea Craiova

Vezi aici ce a declarat directorul tehnic al Brașovului, Dănuț Oprea

Chiar dacă nu a mai câştigat vreun meci din etapa a doua a Ligii I, FC Braşov are şansa să salveze acest început mai slab de sezon printr-o victorie în faţa rivalilor de-o viaţă de la Universitatea Craiova.

Pentru confruntarea din această seară, antrenorul „galben-negrilor", Daniel Isăilă, se confruntă cu mari probleme de efectiv, neputând alinia cea mai bună formulă de echipă.

Astfel, Alex Chipciu nu a fost recuperat după accidentarea suferită la lotul naţional de tineret şi va absenta diseară, în timp ce Traian Marc este suspendat, iar Gabi Kajcsa este accidentat.

De partea cealaltă, oltenii nu se pot baza pe Florin Costea, care nu este refăcut, dar nici pe fundaşul Iliev (suspendat), în timp ce Mihai Costea este incert.

Braşovenii lui Isăilă nu au început prea bine acest acest campionat, fiind pe locul 13 după zece etape, la doar un singur punct de primul loc retrogradabil.

În schimb, oltenii au fost revigoraţi de Victor Piţurcă, fiind în prezent pe locul 9, cu 13 puncte. În turul campionatului trecut, FC Braşov a învins, cu 2-0, pe Tineretului, pe Universitatea Craiova.

Meci capital

Este un joc foarte important pentru noi, mai ales prin prisma situaţiei în care suntem în clasament, şi ştim cu toţii că un eşec ne-ar complica foarte mult viaţa. Nu ne permitem să pierdem, este aproape vital să câştigăm şi, din acest motiv, meciul trebuie tratat cu maximă seriozitate, ca şi cum am juca o finală de Campionat Mondial. Avem nevoie de o dăruire exemplară pentru a putea câştiga acest joc", a spus antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

pariuri brasov

La rândul său, antrenorul secund al craiovenilor, Eugen Neagoe, a comentat: „Ne aşteaptă un meci dificil. De la Braşov se iau foarte greu puncte, însă noi sperăm să facem un joc bun, care să ne aducă victoria. Nu suntem favoriţi, dar e foarte important ca jucătorii să fie concentraţi şi să pună în practică ceea ce au învăţat în ultimele săptămâni". 

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru LIVETEXT.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite