Viorel Moldovan: „Cupa României rămâne principalul obiectiv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan a revenit din Thailanda, la frigul din Braşov Foto: Stelian Grăjdan
Viorel Moldovan a revenit din Thailanda, la frigul din Braşov Foto: Stelian Grăjdan

Fotbaliştii de la FC Braşov au făcut notă discordantă cu restul echipelor din Liga I, „stegarii" reunindu-se abia în această dimineaţă, la Stadionul Tineretului, în vederea reluării pregătirilor pentru returul campionatului.

Citeşte şi:

Rui Duarte şi Ezequias, absenţi de marcă

Dinu Gheorghe vrea un atacant la FC Braşov

Antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, a declarat că principalul obiectiv al echipei rămâne câştigarea Cupei României, performanţă care ar asigura prezenţa în cupele europene la finalul sezonului.

A fost destul de lungă vacanața, dar suntem pregătiți de muncă. Principalul obiectiv este Cupa României. Rămâne să vedem și cu cine vom cădea. Normal că nu vom neglija nici campionatul, doar suntem la patru puncte de un loc care duce în cupele europene, dar prioritară este Cupa", a spus Viorel Moldovan.

Nu vrea să renunţe la Duarte

Chiar dacă cel mai bun fundaş lateral al turului de campionat, portughezul Rui Duarte, se află în vizorul Stelei, Moldovan nu-şi doreşte să se despartă de niciun fotbalist.

 „Nu aş fi dispus să renunţ nici la Duarte și nici la alt jucător. Am mai spus-o, vreau să am la dispoziţie acelaşi lot cu care am terminat turul, sunt mulţumit de toată lumea.

Ba din contră, vreau să ne întărim, pentru că ne va aştepta un retur foarte dificil, şi vreau să am un lot echilibrat şi numeric şi valoric pentru a putea face faţă cerinţelor. Am dori să mai aducem 2-3 jucători de care avem nevoie. Deocamdată suntem în căutări".

Până acum brașovenii au renunțat la Adrian Senin și Alexandru Pițurcă și l-au adus pe mijlocaşul peruan Julio Cesar Landauri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite