Dinu Gheorghe: „Vom mai transfera un atacant la FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rui Duarte a reintrat în atenţia Stelei
Rui Duarte a reintrat în atenţia Stelei

Preşedintele executiv de la FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că echipa pe care o conduce se află în căutarea unui vârf care să rezolve probleme din ofensivă ale „stegarilor".

Citiţi şi:          

  Viorel Moldovan: „Cupa României rămâne principalul obiectiv”

   Rui Duarte şi Ezequias au lipsit de la reunirea „stegarilor“

   VEDEŢI AICI IMAGINI DE LA REUNIREA BRAŞOVENILOR

Aşteptăm să avem cât mai puţine probleme financiare şi vrem să fim la Geneva, în vară, la tragerea la sorţi pentru cupele europene. Vor mai fi câteva modificări la echipă, dar în proporţie de 99 % lotul pentru retur va fi acelaşi care va face deplasarea în primul cantonament din Antalya.

Vor mai pleca unii jucători, probabil sub formă de împrumut şi ne dorim să achiziţionăm un atacant de valoare. Trebuie să marcăm mai mult şi să eliminăm problemele pe care le-am avut în tur, în ofensivă", a spus Dinu Gheorghe.

Dinu „Vamă" a comentat şi pe marginea ultimei oferte pe care a făcut-o patronul Stelei, Gigi Becali, pentru achiziţionarea fundaşului Rui Duarte. Becali pare tentat să ofere 500.000 de euro pentru a-l aduce în Ghencea pe portughez.

Eu ştiu că preţul unui jucător îl stabileşte vânzătorul, nu cumpărătorul. Dar de la Gigi Becali trebuie să te aştepţi la orice, nimic nu mă mai miră. Atunci când vom avea o ofertă avantajoasă concretă suntem dispuşi să renunţăm la orice jucător", a menţionat „Vamă".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite