SENZAŢIONAL Marele Iosif Rotariu, integralist pentru Poli Timişoara la 50 de ani împliniţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Echipa antrenată de Antonio Foale, ASU Poli Timişoara, a învins cu 8-0 (6-0 la pauză) pe Gran Plaz Liebling. Jucătorii au fost dirijaţi din teren de veşnic tânărul Iosif Rotariu. Omul care l-a anihilat pe marele Diego Maradona a fost integralist, în ciuda faptului că are deja 50 de ani.

Au intrat în istorie, jucând pentru ASU Poli în primul meci oficial de când echipa a fost adoptată de suporterii timişoreni, următorii fotbalişti: D. Şerban ('79 Mitelea) - Radovancovici, Obrejan, Lazăr, Maranescu - Popoviciu, Ioviţu ('46 R. Panc), C. Bota - Rotariu - Marchiş ('61 Basarab), C. Nicolae. Cele opt goluri au fost marcate de: Popoviciu ('5, '28), Bota ('38, '57), Nicolae ('40, '42), Ioviţu ('27) şi Basarab ('85).

FOTO&VIDEO Spectacol făcut de suporterii timişoreni la un meci din Liga a 5-a

"Vreau să le mulţumesc suporterilor că au venit la stadion, am simţit că sunt jucător de fotbal, chiar şi la 50 de ani, m-am simţit un om împlinit văzând atâta lume în tribună. Şi când jucam la Steaua, eu dădeam pasele, iar Hagi sau Lăcătuş marcam golurile. Ăsta e şi rolul meu în fotbal, am fost un tip altruist, întotdeauna eram satisfăcut atunci când dădeam pase, nu când dădeam goluri. Într-un moment important al carierei mele, la 35 de ani, am renunţat la Liga Campionilor, la Steaua, şi am venit antrenor-jucător la Poli, în Liga a II-a, pentru că Timişoara mi-a dat mie începutul în fotbal şi întotdeauna Timişoara a fost pe primul loc pentru mine", a declarat Rotariu pentru liga2.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite