FOTO&VIDEO Spectacol făcut de suporterii timişoreni la un meci din Liga a 5-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii alb-violeţi fac spectacol în Liga a 5-a
Suporterii alb-violeţi fac spectacol în Liga a 5-a

ASU Politehnica Timişoara a debutat senzaţional în campionatul judeţean, ţinând cont că este o echipă nou-promovată, cu o victorie cu 8-0 în prima etapă, în dauna celor de la Gran Plaz Liebling. Echipa Institutului Politehnic beneficiază de cel mai mare şi mai bine organizat grup de suporteri din ligile inferioare.

Microbiştii care nu au adopat proiectul autorităţilor, care au mutat ACS Recaş la Timişoara, botezând-o ACS Poli, echipă care joacă în Liga a II-a, au decis să revină la origini şi s-au implicat serios atât în încurajarea, cât şi în funcţionarea echipei Universităţii Politehnica din Timişoara, care tocmai a promovat în Liga a V-a (campionatul judeţean).

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la meci!

Suporterii alb-violeţi au făcut spectacol în Liga a 5-a

La prima partidă oficială disputată de această echipă în noul sezon, aproape jumătate dintre cei aproximativ 800 de spectatori prezenţi au cântat şi au fluturat steaguri pe toată durata meciului, creând o atmosferă nemaiîntâlnit la acest nivel al fotbalului românesc. Tiberiu Popoviciu, Ciprian Bota şi Ciprian Nicolaie, au marcat fiecare câte două goluri, lista marcatorilor fiind completată de Florian Ioviţu şi Sergiu Basarab. Deşi nu a marcat, veteranul Iosif Rotariu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai partidei, trecându-şi în cont nu mai puţin de şase pase decisive.

"Vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost astăzi la stadion. M-am simţit împlinit când am văzut astăzi atâta lume la stadion. Îl felicit pe antrenorul Toni Foale, care a debutat cu dreptul în Campionatul Judeţean, şi cred că această echipă a Politehnicii va avea un cuvânt greu de spus în viitorul apropiat. Sper ca suporterii să fie alături de noi în continuare şi sper să-i satisfacem în continuare", a declarat Iosif Rotariu, citat de druckeria.ro.

"Astăzi m-am simţit mai împlinit decât un jucător de Liga I. Am avut şi emoţii, văzând atâta lume în tribună. Nu mi-am mai auzit numele strigat la Timişoara de foarte mulţi ani. Asta mă face să cred că lumea încă n-a uitat ce am făcut pentru acest oraş. Spun asta pentru că, dacă vă aduceţi aminte, în 1998 am dat Liga Campionilor pe postul de antrenor-jucător la Poli, în Divizia B. Timişoara mi-a dat începutul în fotbal şi întotdeauna a fost pe primul loc pentru mine", a mai spus jucătorul care, la 47 de ani, a fost cel mai bun de pe teren.

ASU Politehnica ar putea disputa miercuri, pe teren propriu, un amical cu Avântul Bobda (liga a patra), iar următorul meci în campionat este cel din deplasare cu Unirea Leucuşeşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite