Rapid îl ia pe Grigoraș, Petrolul, pe Pustai. Ando e tentat de arabi, Steaua cumpără tot! Dinamo se întăreşte din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început sarabanda mutărilor în Liga I. Pe banca tehnică, dar și în rândul loturilor. Citește articolul pentru a vedea tot ce se întâmplă în Liga I.

Steaua - a venit Reghecampf de la Chiajna, dar nu cu mâna goală, ci cu Adi Rocha și Filip. Fundașul dreapta Dumitraș și atacantul Andrei Pavel de la Ceahlăul au semnat și ei cu Steaua, unde este așteptat și Wesley. "Patronul și-l dorește foarte mult, dar și eu, și Reghe. Wesley e ca Drogba, e tot mai bun de la an la an", a explicat MIhai Stoica.

Rapid - doi jucători de la Ceahlăul, portarul Villadsen și mijlocașul Monroy vor semna cu giuleștenii. Capitolul plecări este mult mai consistent. În afara lui Răzvan Lucescu, vor pleca Dani Coman, Rui Duarte, Ezequias, Burcă, Deac, Ioniță și Surdu. Rapidiștii vor avea un nou antrenor, iar tratativele se poartă cu Petre Grigoraș. "Mi-ar plăcea să antrenez Rapidul, recunosc. Nu doar pentru suporteri, care sunt fantastici. E o echipă care se luptă an de an la Cupă și la titlu", a spus Grig la DigiSport.

Costel Enache, antrenor Ceahlăul: Deocamdată, Villadsen a plecat în Danemarca, are și de acolo o ofertă. Nu știu dacă cei doi vor merge la Rapid.

Dinu Gheorghe: Am vorbit cu domnul Copos. Nu e în discuții doar cu Grigoraș. Mie mi-a spus că va vorbi și cu Rednic, și cu Sabău.

CFR Cluj - Ioan Andone își va semnătura pe un contract pe trei ani cu CFR. "Visul nostru este să jucăm în grupele Ligii Campionilor. Ne trebuie întăriri pe benzi. Tratăm cu doi jucători români, unul din afară, unul din Liga I. Beto nu mai poate să rămână la noi, are salariu mare. Peralta și De Zerbi și-au terminat contractele, au plecat. Se întorc Rada, Edimar, Batin și Buș", a afirmat Andone. Românul vizat "de afară" este Bogdan Lobonț, portarul lui AS Roma.

UPDATE: Andone a primit o ofertă şi din zona arabă. Citeşte AICI mai multe amănunte.

Dinamo - Bonetti - aut, vine Claudiu Niculescu. Chiar dacă acţionarii îl susţin la nivel declarativ pe italian pentru a nu strica atmosfera înainte de finala Cupei, decizia înlocuirii lui Bonetti cu Cladiu Niculescu se pare că e deja luată.Cu Dinamo au semnat deja doi jucători de la Poli Timişoara: fundaşul Scutaru şi atacantul Axente.

Petrolul - La Ploiești sunt așteptați antrenorul Cristi Pustai, finanțatorul Florian Walter, plus o armată de jucători de la Universitatea Cluj: Bornescu, Galamaz, Szukala, Cristea, Tony, Grozav, Hoban, Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite