Andone pleacă la arabi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fălcosul“ nu se „lipeşte“ deloc de Liga Campionilor! În 2008, după ce a cucerit primul titlu cu CFR, a fost demis cu o săptămână înainte să debuteze în cea mai tare competiţie intercluburi.

Atunci, a ajuns la Al-Ittifaq din Arabia Saudită şi a antrenat în Liga Campionilor Asiei.

Va ajunge în Emirate

Acum, istoria se va repeta. Cu o mică diferenţă! Ando nu va mai fi demis, după ce a câştigat titlul cu numărul trei din istoria CFR-ului, ci va pleca el. Asta în ciuda faptului că Arpad Paszkany i-a propus un contract pe trei ani, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

„Fălcosul" nu mai vrea să rămână la CFR întrucât a primit o propunere foarte avantajoasă din Emirate. Datele financiare ale contractului sunt excelente: salariu de 70.000 de euro lunar, plus o primă de instalare de 300.000 de euro!

Andone va câştiga de trei ori mai bine decât la Cluj, fără a pune la socoteală bonusurile care, de obicei, sunt foarte mari în Orientul Mijlociu. În plus, faţă de cum au decurs lucrurile la CFR, în Emirate, Ando îi va lua cu el şi pe cei doi colaboratori cu care a lucrat la mai toate cluburile cu care a semnat: Ion Manu şi Iulian Mihăescu. 

2 echipe a mai antrenat Ioan Andone în zona Golfului Persic: Al-Ittifaq (Arabia Saudită) şi Al-Ahli (Emirate).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite