Prin Europa, cu buzunarele goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamoviştii nu vor avea prime pentru „dubla“ cu Olimpia Bălţi. Cristi Borcea i-a anunţat pe jucători  că vor fi recompensaţi financiar doar în cazul calificării în grupele Ligii Europa. Cu doar două zile înainte de startul oficial al sezonului, antrenorul Ioan Andone nu are încă un prim „11” conturat. În principiu, din cauza şefilor, care au întârziat cu transferurile.

Citeşte şi:

Preferatul lui Marian Iancu ar putea lăsa Dinamo pentru Timişoara

Deşi nu a apucat să-şi rezolve problemele interne, noul an competiţional vine peste Dinamo! Roş-albii vor debuta în Europa cu vechile metehne: neînţelegeri între acţionari şi ­stafful tehnic şi cu probleme financiare. Chiar dacă Borcea spune că el a virat toate salariile, plăţile s-au mai făcut şi cu întârzieri, ceea ce a trezit neplăceri la nivelul lotului. Oricum, lipsa banilor s-a văzut şi pe piaţa transferurilor, unde Dinamo s-a orientat numai spre jucători liberi de contract sau foarte ieftini. O altă mare problemă este că trupa din „Ştefan cel Mare" nu a reuşit să vândă nimic, în afara lui Lobonţ la AS Roma.

Au mai existat interese din străinătate pentru Andrei Cristea, Marius Niculae şi Pulhac, însă, până acum, afacerile nu s-au concretizat. Astfel, este lesne de înţeles de ce „câinii" nu au bonusuri promise pentru depăşirea fazei turului doi preliminar din Liga Europa, când roş-albii joacă împotriva moldovenilor de la Olimpia Bălţi. Elevii lui Andone vor încasa prime doar dacă ajung în grupele competiţiei, iar suma pe cap de jucător poate ajunge, în funcţie de minutele jucate, şi la 20.000 de euro.

Andone nici nu ştie echipa de bază

Amicalele din Austria nu l-au­ ajutat deloc pe antrenorul lui Dinamo să se edifice asupra unui prim „11". Ba mai mult, eşecurile l-au încurcat. Necazurile lui Andone încep chiar dintre buturi. Naumovski nu este eligibil pentru Europa, aşa că „Fălcosul" trebuie să joace tot cu George Curcă. În defensivă, lucrurile nu sunt clare pentru că există mulţi accidentaţi, motiv pentru care se încearcă transferul lui Alin Raţiu, de la Curtea de Argeş, pe care Andone l-a antrenat la Sportul Studenţesc. Mijlocul şi atacul par compartimentele cele mai „betonate", dar nici acolo titularii nu sunt bătuţi în cuie.

Au scumpit biletele de cinci ori

„Câinilor" le-au fost alocate 500 de tichete de către moldoveni, dar costul a crescut în numai două zile de cinci ori! Iniţial, cei de la Olimpia i-au anunţat pe români că un bilet valorează 2,6 lei, însă, ieri, gazdele au afişat un nou preţ: 13 lei! Fanii dinamovişti care vor face deplasarea la Chişinău trebuie să aibă asupra lor paşaportul, altfel nu vor putea pătrunde pe teritoriul Moldovei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite