Preferatul lui Iancu ar putea reveni la Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hristu Chiacu a fost „somat”, alături de Ianis Zicu, să părăsească Dinamo de către suporterii „câinilor”, sătui de lipsa performanţelor din ultimii ani. Fanii îi acuză pe cei doi de indolenţă, iar Hristu Chiacu ar putea ajunge din nou la Poli.

Mijlocaşul a fost împrumutat în banat în sezonul trecut, a jucat în mai multe meciuri şi a înscris câteva goluri, însă nu a reuşit să se impună în echipă. Totuşi, simpatia finanţatorului pentru Chiacu ar putea cântări decisiv în revenirea acestuia la Timişoara.

Chiacu este un fotbalist care îmi place foarte mult, un jucător care poate face diferenţa. Mi-l doresc foarte mult, dar pentru moment nu am ajuns la o înţelegere cu cei de la Dinamo”, a spus patronul Marian Iancu.

Jucătorul se află în cantonament alături de cei de la Dinamo şi preferă să fie precaut în declaraţii. „Eu acum sunt în cantonament cu Dinamo şi sunt concentrat să fac o pregătire cât mai bună. Nu vreau să comentez nimic despre zvonurile care circulă acum, discutăm doar dacă este ceva clar”, a declarat Hristu Chiacu, citat de „Violamania”.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite