UPDATE. Caro: „Golul a venit ca un ciocan. N-am stat cum trebuie în teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călit în fotbalul adevărat, antrenorul spaniol al Vasluiului, Lopez Caro, nu dezarmează deşi echipa sa are doar un punct după două etape. Tehnicianul cere răbdare şi timp, dar spune că echipa sa a avut parte şi de ghinion la meciul cu FCM Târgu-Mureş.

 „În fotbal nu există bagheta magică, totul ţine de muncă şi de dorinţa din teren a jucătorilor. Golul a venit ca un ciocan, am încercat să cîştigăm, dar în fotbal, cînd ai atîtea ocazii, e important să mai ai şi noroc", a spus Caro. La fel ca şi după înfrângerea din Giuleşti, Caro a recunoscut jocul slab al elevilor săi: „N-am stat cum trebuie în teren, mai e mult de muncă. Le-am cerut jucătorilor să ţină capul sus şi să muncească şi mai mult".

Citeşte cronica partidei

Pancu: "Ne-am crezut superiori şi am fost pedepsiţi"

Daniel Pancu e supărat pentru că echipa sa nu reuşeşte să învingă, având un singur punct după cele două etape disputate. Gânditor şi nervos. Aceasta era starea de spirit a lui Daniel pancu după remiza Vasluiului cu FCM Târgu-Mureş, scor 1-1. „Ne-a costat foarte mult jocul din prima repriză, ne-am crezut superiori, fotbalul te pedepseşte pentru atitudine. E o mare surpriză, e diferenţă mare între pretenţiile celor două echipe, dar e abia începutul sezonului. Îmi doresc să-mi ajut cât de mult pot echipa, indiferent cât joc. Azi speram într-o victorie, la două, trei goluri, din păcate, nu am reuşit, mai avem mult de muncă. Va dura până jucătorii străini veniţi se vor integra, dar sperăm să se întîmple cât mai repede.  E un fotbal mult mai echilibrat decît acum cîţiva ani", a spus Pancu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite