Moldova nu respiră aer de campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a scăpat aseară de o înfrângere ruşinoasă în faţa nou-promovatei FCM Târgu-Mureş datorită inspiraţiei lui Gladstone, care a egalat în minutul 90. Echipa lui Adrian Falub a avut avantaj pe tabelă 70 de minute şi a ţinut în şah echipa de milioane a lui Porumboiu.

Citeşte ce a spus Pancu după egalul ruşinos al Vasliului cu FCM Târgu-Mureş

Costly l-a atacat pe Porumboiu în vară, iar mai mulţi jucători s-au plâns de tratamentul patronului. Şi antrenorul adus la FC Vaslui, Lopez Caro, un nume în fotbalul european, trecut pe banca celor de la Real Madrid, a lăsat de înţeles că nu e în relaţii bune cu omul de afaceri şi e gata să plece cu doar câteva zile înainte de startul campionatului. Iar înfrângerile din campionat, cu Rapid, 0-2 şi cu Târgu-Mureş, 0-1, tind să arate că problemele se acutizează în Moldova.

Pentru o echipă cu pretenţii la titlu, FC Vaslui are un început slab în Liga I. După şocul din Giuleşti, aseară, moldovenii s-au chinuit cu o nou-promovată în Liga I. Fără inhibiţii, ardelenii au jucat dezinvolt. Necunoscutul Roman a reuşit chiar să reducă, în minutul 20, tribunele la tăcere după ce a împins balonul în poartă, la o centrare venită de la Casquero. Ce a urmat? O replică haotică a elevilor lui Caro, care nici nu au contat în atac.

Porumboiu a plecat la pauză de la stadion

După pauză, spaniolul l-a schimbat pe Wesley, care e departe de forma arătată în sezonul trecut cu Genchev, un jucător de profil defensiv. Moldovenii au alergat întreaga repriză secundă după egalare, dar tot oaspeţii au mai trecut de două ori pe lângă gol, prin acelaşi Roman şi prin Vancea. Până la urmă, Vasluiul a scăpat de umilinţă datorită lui Gladstone, care a marcat golul egalizator în minutul 90.

Nemulţumit şi deranjat de jocul echipei pe care o vedea campioană şi în care a investit milioane de euro, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a plecat de la stadion după finalul primei reprize.

1 - 1

FC Vaslui: Cerniauskas - D. Rivas, Gladstone, Papp, Campano - Gerlem (Pancu ‘61), L. Sânmărtean, Pavlovici, Milisavljevici - Bodipo (Neagu ‘75), Wesley (Genchev ‘46). Antrenor: Lopez Caro.
FCM Tg. Mureş: R. Dănălache - C. Pop, Cordoş, Fl. Moldovan, Topici - D. Roman, Vagner, Casquero (Onicaş ‘58), Fl. Dan - Stere (Fl. Stângă ‘72), C. Vancea (Edu ‘84). Antrenor: Adrian Falub.
Goluri: Gladstone 90 / D. Roman 20
Arbitru: Al. Deaconu (Bucureşti)
Stadion: „Municipal": 5.000

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite