Nicolae Manea învinge la Vaslui sau este demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Manea
Nicolae Manea

Rapid va rămâne fără antrenor în cazul unui eşec în Moldova. Novellino sau Rednic sunt favoriţi să-l înlocuiască pe Manea. Oficialii giuleştenilor pun presiune pe Nicolae Manea după eşecul cu Astra. Oficial, Ion Taban a spus că o decizie în privinţa antrenorului va fi luată după meciul de la Vaslui. 

„Demisia! Demisia!", i-au strigat suporterii lui Nae Manea la sfârşitul partidei cu Astra, când giuleştenii nu au reuşit să câştige şi să devină lideri în Liga I. La conferinţa de presă, Manea a evitat să discute despre o eventuală plecare de la Rapid. „Suporterii pot să strige cât vor ei", a spus antrenorul.

Mai citiţi şi:

Nae Manea: "Am câştigat la Alba Iulia pentru că am luptat extraordinar"

Manea: "Nu trebuie să facem o tragedie din înfrângerea cu Israel"

Şi oficialii Rapidului sunt supăraţi pe Nae Manea, dar şi pe jucători. În cazul unui eşec la Vaslui (luni, ora 20.30, GSP TV), Nae Manea va fi automat demis. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid a spus că imediat după meciul de luni va avea loc o şedinţă: „Dacă pierdem la Vaslui? Nu va fi o demitere automată a lui Nae Manea. Va fi o analiză după aceste două meciuri. Noi nu pornim cu ideea că va fi demis. Nu se discută această problemă, fără o analiză a jocului".

„Nicio ambiţie cu astra"

După eşecul cu Astra, oficialul giuleştenilor le-a cerut jucătorilor să câştige la Vaslui pentru a rămâne în lupta pentru titlu. „Sper că jucătorii vor da dovadă de caracter. La meciul cu Astra, cinci sau şase fotbalişti nici nu au contat", a spus Ion Taban.

Preşedintele Rapidului este dezamăgit că echipa sa a ratat ocazia de a deveni lider în Liga I: „Este dureros să nu vezi pic de ambiţie şi să pierzi când tu trebuie să fii lider în campionat. Nu trebuie să fie aşa Rapidul. Nu am jucat niciodată aşa de slab, cum am făcut-o cu Astra".

Novellino şi Rednic, contactaţi

În cazul în care Manea va fi destituit, favoriţi să preia funcţia de antrenor principal al alb-vişiniilor sunt Walter Novellino sau Mircea Rednic (foto). Italianul a luat deja un prim contact cu George Copos. Novellino trebuie să-şi rezolve însă situaţia cu Reggina, fosta sa echipă. Demis de italieni, Walter este plătit până la vară. Dacă Novellino va semna cu Rapid, el trebuie să le returneze peninsularilor 200.000 de euro.

Mircea Rednic
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite