Nae Manea: "Am câştigat la Alba Iulia pentru că am luptat extraordinar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Antrenorul Rapidului şi-a felicitat jucătorii după victoria de la Alba Iulia. Omul meciului a fost Ioniţă, care a marcat un gol senzaţional în minutul 3 al întâlnirii

"Am întâlnit o echipă care ne-a dat o replică foarte bună. Aveam nevoie de această victorie, veneam după acea veste care ne-a dărîmat. Moralul jucătorilor nu era foarte bun, dar îi felicit, au luptat exemplar, am dat un gol foarte frumos.

Nu ne gândim la titlu, nu ne-am gîndit niciodată. M-aţi auzit pe mine să zic ceva de titlu? Ca să iei titlul trebuie să ai un lot apropiat valoric, să nu se simtă când intră rezervele. Dar noi am făcut transferurile târziu, vrem un loc de Europa League. Ar fi o tragedie să rămânem pe dinafară încă un an", a spus Nicolae Manea după meciul de la Alba Iulia.

Fernades a fost luat cu ambulanţa
Fundaşul central al Rapidului, Ricardo Fernandes, a fost urcat în ambulanţă, după ce a încasat o lovitură cu cotul, din partea lui Nemanja Jovanovici. Sârbul nu a fost nici măcar avertizat de centralul întâlnirii, Cristian Balaj. După 15 minute de îngrijiri medicale, jucătorul şi-a revenit.

Ioniţă, huduit de un stadion întreg
Alexandru Ioniţă, marcatorul golului rapidist, a fost huduit în momentul schimbării cu Lucian Răduţă. Pentru atacantul giuleştenilor aceasta este prima reuşită după transferul la FC Koln şi a şaptea în acest sezon al Ligii I.

Prima victorie în deplasare după 6 luni
Giuleştenii nu mai învinseseră pe terenul adversarelor din etapa a 9-a, când s-au impus cu scorul de 4-0 la Piatra Neamţ, la începutul lui octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite