Mutu şi Fiorentina, în Săptămâna Patimilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Briliantul“ s-a întors în Italia şi aşteaptă să fie audiat în cazul de doping cu sibutramină. Urmează zile de foc pentru Adrian Mutu, care va fi supus de procurorii italieni unui interogatoriu, şi pentru Fiorentina, care va întâlni pe Bayern München în Liga Campionilor.

Vacanţa s-a încheiat pentru „Fenomenul" din Florenţa, care s-a întors ieri în Italia din Republica Dominicană pentru a-şi clarifica situaţia în cazul „Sibutramina".

Mai citeşte şi:

Mutu, amendat pentru că a fumat şi a băut!

TELE 7 Italia: "Filmul cu Mutu va avea mare succes"

Fiorentina, dependentă de „drogul“ numit Mutu

Următorul pas, cel mai important, va fi chiar audierea jucătorului român, programată de Comitetul Olimpic Italian (CONI) în cursul acestei săptămâni. Astfel, dacă va reuşi să-i convingă pe procurori că a luat substanţa interzisă în necunoştinţă de cauză, atunci Mutu poate spera la o suspendare minimă, de trei luni.

De asemenea, avocaţii fotbalistului încearcă să-i convingă pe anchetatori că recidiva nu poate fi luată în considerare pentru stabilirea pedepsei, procesul lui Mutu cu Chelsea fiind de altă natură.

De la 28 ianuarie, data suspendării provizorie a „Briliantului", Fiorentina nu se regăseşte, cedând fără drept de apel în ultima etapă (0-2 cu Sampdoria) şi ajungând astfel la al patrulea meci consecutiv fără
victorie.

Van Bommel: „E bine că Mutu lipseşte"

„Mutu este greu de înlocuit de jucătorii tineri pe care îi avem", a recunoscut tehnicianul Cesare Prandelli. Pentru echipa „viola" urmează, miercuri, turul cu Bayern München din optimile Ligii Campionilor, decisiv pentru parcursul european al Fiorentinei.

Germanii, care au ajuns la 12 victorii consecutive pe plan intern, pleacă favoriţi cerţi la calificare, mai ales în contextul absenţei internaţionalului român. „Mutu? Un jucător extraordinar. Pentru noi e bine că el lipseşte", a spus Mark Van Bommel, căpitanul bavarezilor.

Liga Campionilor, Optimi, Tur

Mâine
Ol. Lyon - Real Madrid
21.45, Boom Sport One
AC Milan - Manchester United 21.45, TVR 1

Miercuri
FC Porto - Arsenal
21.45, Boom Sport One
Bayern München - Fiorentina 21.45, TVR 1

Restul partidelor se vor juca la 23 şi 24 februarie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite