Primul transfer al lui Florentin Petre: Michel Platini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Petre, unul dintre scouterii lui Dinamo, l-a convins pe Michel Platini, brazilianul de la ŞSKA Sofia să vină la Bucureşti şi să semneze un contract cu roş-albii. Atacantul a făcut deja joncţiunea în Antalya cu întreg lotul antrenat de Liviu Ciobotariu şi va ajunge în această seară în România alături de „câini“.

Jucătorul celor de la ŢSKA Sofia poate evolua atât vârf, cât şi mijlocaş de bandă. Misiunea oficialilor dinamovişti pare să fie mai simplă deoarece fotbalistul se află în ultimele 6 luni de contract, perioadă în care poate negocia cu orice club interesat de serviciile lui.

Atacantul brazilian a plecat în această dimineaţă din cantonamentul celor de la ŢSKA Sofia, din Antalya (Turcia) a poposit pentru aproximativ 45 de minute în fieful celor de la Ludogorets, unde s-a întreţinut cu doi conaţionali, după care s-a îndreptat spre stabilimentul dinamoviştilor, care se pregăteau pentru întoarcerea în ţară.
Platini (28 de ani) se pare că este de acord cu transferul la Dinamo, cu detaliile contractului, urmând ca cele două cluburi să se înţeleagă acum. Roş-albii au propus să achite acum 200.000 de euro iar jucătorul să rămână în coproprietatea echipelor, bulgarii urmând a deţine un procent important dintr-o eventuală revânzare a fotbalistului. Numai că oficialii clubului de la sud de Dunăre vor cel puţin 600.000 de euro în schimbul jucătorului.

Platini este cunoscut ca un tip cuminte, credincios, dar şi temperamental în aceeaşi măsură. De aici se deduce şi reacţia lui nervoasă faţă de Rus şi Grigore din amicalul Dinamo - ŢSKA Sofia.

Brazilianul este puternic, este deosebit de tehnic şi are un joc de cap excelent.

La baza acestui transfer stau două personaje-cheie pentru istoria lui Dinamo: Florentin Petre şi Ioan Becali.. Petyre se ştie foarte bine cu Platini, cei doi fiind colegi de echipă la ŢSKA Sofia.

Ciobi s-a apucat de curăţenie. La Dinamo!
Dincolo de negocierile care se poartă pentru achiziţionarea lui Platinii, oficialii dinamovişti se vor şi despărţi de unii jucători din lot. După cele două cantonamente din această iarnă, antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, s-a decis şi cu ce lot va ataca partea a doua a campionatuluiu. MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite